ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νοκ άουτ τον Ιανουάριο ο Ίσακ

Νοκ άουτ τον Ιανουάριο ο Ίσακ

Ο Μίκαελ Ίσακ θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης για τρεις εβδομάδες και αποκλείεται από τις άμεσες μεταγραφικές επιλογές του Παναθηναϊκού.

Αναμφίβολα, ο Μίκαελ Ίσακ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι άρεσαν στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ωστόσο, ο τραυματισμός του έχει αλλάξει τα δεδομένα και ο Σουηδός δεν μπορεί να βοηθήσει αυτή τη χρονική περίοδο τον Παναθηναϊκό.

Ο 23χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στην προπόνηση της Εθνικής Σουηδίας στις 29 Δεκεμβρίου, λίγο πριν την αναχώρηση για το Ντουμπάι. Το πόδι του Ίσακ "κόλλησε" στο έδαφος και προκλήθηκε ζημιά στο γόνατο.

Η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της ομοσπονδίας υποστηρίζει ότι η αποκατάσταση του ποδοσφαιριστή θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες και έπειτα θα αρχίσει προπονήσεις. Δηλαδή, δεν πρόκειται να αγωνιστεί τον Ιανουάριο...

Ασφαλώς, ο Ίσακ αποκλείεται από τη μεταγραφή που περιμένει την επόμενη εβδομάδα ο Ουζουνίδης. Αφενός η προτεραιότητα του προπονητή του Παναθηναϊκού αφορά κυρίως έναν επιτελικό χαφ, αφετέρου ο κόουτς του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι χρειάζεται παίκτες τους οποίους θα υπολογίζει άμεσα.

Πάντως, το συμβόλαιο του Ίσακ με τη Ράντερς ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017, οπότε ίσως απασχολήσει τους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη σε μελλοντική βάση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ