ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η απίθανη αφήγηση του Φύσσα για τον αποκλεισμό του Χένρικσεν από τον Σάντος

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ EUROKINISSI

Ο Τάκης Φύσσας θυμήθηκε και αφηγήθηκε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ρενέ Χένρικσεν και τον Σάντος που τον άφησε εκτός 18άδας επειδή τον τσίμπησε μια μέλισσα.

Στην διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στη "NOVA" ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού άρπαξε την ευκαιρία και ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον Ρενέ Χένρικσεν για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το αν περίμενε ότι η περιπέτεια υγείας του Χένρικσεν θα ενώσει τους παίκτες όλων των ομάδων, ο Φύσσας αναφέρθηκε στο πόσο εξαιρετικό παιδί είναι ο Δανός αμυντικός και στη συνέχεια θυμήθηκε ένα περιστατικό όπου ο Ρενέ Χένρικσεν είχε μείνει εκτός 18άδας από τον Φερνάντο Σάντος επειδή προστάτεψε τον Σωτήρη Κυργιάκο από το τσίμπημα μια μέλισσας.

Ο Φύσσας είπε:

"Περίμενα ότι ο Ρενέ θα ένωνε τους ανθρώπους όλων των ομάδων, μα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί, ένας ποδοσφαιριστής που ήταν παράδειγμα προς μίμηση στα πάντα.

Κατάφερε ο Σάντος να τον αφήσει εκτός 18άδας για μια μέλισσα, το θυμόμαστε ακόμα που τον τσίμπησε μια μέλισσα! Τον Κυργιάκο θα τσίμπαγε η μέλισσα και του φώναξε ο Σάντος! "Όταν μιλάω δεν θα μιλάς, δεν θα πετάγεσαι" του είπε και επειδή βοήθησε τον Σωτήρη βγήκε εκτός 18άδας, έγινε και αυτό!

Ο Φερνάντο άλλαξε στα επόμενα χρόνια και έγινε πρωταθλητής Ευρώπης, κατάλαβε και αυτός ότι δεν πήγαινε έτσι.... Έτυχε στο Ρενέ, στο καλύτερο παιδί, να ήταν κάνας άλλος να πω... εντάξει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ