ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αξιολόγηση των παικτών του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο "εργάτης" Κουρμπέλης και ο σκόρερ Μπεργκ ξεχώρισαν στην επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Μία μεγάλη νίκη με 1-0 πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός επί του Ολυμπιακού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το βράδυ της Κυριακής και σε γενικές γραμμές, οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στις οδηγίες του Ουζουνίδη και είχαν καλή απόδοση.

Ωστόσο, υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι ξεχώρισαν και βοήθησαν λίγο περισσότερο στην επικράτηση του Τριφυλλιού στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Διαβάστε την αξιολόγηση του Sport24.gr.:

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΟΔ.: Δεν φανταζόταν ότι θα περνούσε τόσο ήσυχο βράδυ. Ήταν σωστός στις εξόδους, επανάφερε με ασφάλεια τη μπάλα και έδειξε μεγάλη άνεση στον τρόπο που αγωνίστηκε.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Ο Μαλέζος δεξιός μπακ είχε πολλές δυνάμεις και ανεβοκατέβαινε την πλευρά. Δε είχε προβλήματα στον ανασταλτικό τομέα και είχε συμμετοχή στην ανάπτυξη της ομάδας.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Ο διεθνής αμυντικός ήταν αποτελεσματικός στα μαρκαρίσματα του, κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες και προώθησε τη μπάλα, όταν βρήκε χώρους.

ΜΟΛΕΝΤΟ: Κυρίαρχος στο έδαφος και στον αέρα, επικράτησε των αντιπάλων του και δεν τους άφησε κενό χώρο. Ωστόσο, εξαιτίας του δυναμισμού του υπέπεσε σε τρία αχρείαστα φάουλ που έδωσαν στατικές φάσεις στον Ολυμπιακό.

ΧΟΥΛΤ: Ο Σουηδός ήταν το «αφεντικό» στην πλευρά του. Με ενέργεια και δυνάμεις, πήρε τις μονομαχίες με τους αντιπάλους του και είχε συνεχείς προωθήσεις, δίνοντας υποστήριξη στον Εμποκού και πλάτος στην ανάπτυξη.

ΖΕΚΑ: Ώριμο παιχνίδι από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Ο Ζέκα ήταν εκεί που έπρεπε, όταν έπρεπε για να κόψει τις φάσεις του Ολυμπιακού και έδωσε βοήθειες στον Κουρμπέλη, στον περιορισμό του Τσόρι και του Φορτούνη.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Περιόρισε πάρα πολύ τον Τσόρι και έπειτα τον Φορτούνη, έβγαλε ενέργεια και κέρδισε τις πιο πολλές μονομαχίες. Έπαιξε με πάθος και δυναμισμό και είχε καθαρό μυαλό στο κράτημα της μπάλας και στις μεταβιβάσεις.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Ο Αργεντινός έκανε πολλά χιλιόμετρα, κινήθηκε σε όλους τους χώρους και έβγαλε συνδυασμούς με τους συμπαίκτες του. Δεν συμμετείχε σε κάποια μεγάλη φάση, όμως ήταν ουσιαστικός και είχε συμβολή στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΕΜΠΟΚΟΥ: Σωστός τακτικά, με βοήθειες στο ανασταλτικό κομμάτι και με κράτημα της μπάλας. Ο Κογκολέζος δεν ήταν ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια και έχασε μεγάλες ευκαιρίες. Απείλησε άμεσα ή έμμεσα με τις εκτελέσεις στατικών φάσεων.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Μέχρι το 60’ που είχε δυνάμεις ήταν διαρκής πηγή κινδύνων για την άμυνα του Ολυμπιακού. Κινήθηκε παντού, έβγαλε συνδυασμούς με όλους και βρέθηκε σε θέση βολής δύο φορές, αλλά εκτέλεσε χωρίς ψυχραιμία.

ΜΠΕΡΓΚ: Ο Σουηδός σκόραρε το νικητήριο γκολ με άψογη εκτέλεση και έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Ήρεμος, ψύχραιμος, συνδυάστηκε με τους συμπαίκτες του και άρχισε από ψηλά την άμυνα. Έδινε κατευθύνσεις στους συμπαίκτες του, λειτουργώντας ηγετικά.

ΛΕΤΟ: Ο Αργεντινός πέρασε στο ματς για να δώσει κράτημα της μπάλας και ανταποκρίθηκε με το παραπάνω. Έχανε τη μπάλα μόνο με φάουλ και είχε ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

ΛΟΥΝΤ: Ο Φιλανδός δεν φάνηκε πολύ, αλλά με την παρουσία του στη μεσαία γραμμή ο Παναθηναϊκός ξανακέρδισε τον έλεγχο. Κράτησε τη μπάλα, πάσαρε ψύχραιμα και βοήθησε ανασταλτικά.

ΜΠΟΥΜΑΛ: Έπαιξε λίγα λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί, ωστόσο έβγαλε ενέργεια και συνέβαλλε στην ανασταλτική προσπάθεια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ