ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γυμναστήριο και βιντεοθεραπεία

Γυμναστήριο και βιντεοθεραπεία
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης, ασκούμενοι στο γυμναστήριο και βλέποντας βίντεο από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Στην ενδυνάμωση δούλεψαν στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, στην επιστροφή τους στο Απήλιον μετά το ρεπό της Τρίτης.

Οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" έκαναν ασκήσεις ταχυδύναμης με τα όργανα του γυμναστηρίου, στις οποίες δεν πήραν μέρος οι Ζέκα και Σίλντεφελντ.

Οι δύο αναμένεται να ενσωματωθούν στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, ώστε να τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς με τον Πανιώνιο.

Μετά το πρόγραμμα, ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του έδειξαν δύο βίντεο στους παίκτες από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Το πρώτο περιλάμβανε τα θετικά στοιχεία από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και το δεύτερο τα αρνητικά.

Ο Αναστασίου προχώρησε και σε προσωπικές παρατηρήσεις σε ορισμένες φάσεις, προκειμένου να διορθωθούν οι αμέλειες και οι λανθασμένες αντιδράσεις των νεαρών πράσινων.

Άλλωστε, παρότι το ταλέντο είναι άφθονο, εντούτοις η απειρία και η παρορμητικότητα είναι δύο χαρακτηριστικά της φετινής ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ