ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γύρισε και επίσημα ο Φιγκερόα

Γύρισε και επίσημα ο Φιγκερόα

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα είναι πλέον επίσημη με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αργεντινό στράικερ για έναν χρόνο ακόμα.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι και την σεζόν 2013-14 ο Λουτσιάνο Φιγκερόα με τον Αργεντινό άσο να έρχεται σε συμφωνία σε όλα με τους πράσινους για συμβόλαιο ενός έτους, να υπογράφει και να ανακοινώνεται την Πέμπτη το απόγευμα.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ έκανε λόγο για την εκ νέου συμφωνία με τον πρώην διεθνή άσο για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Luciano Figueroa για την υπογραφή συμβολαίου μονοετούς διάρκειας".

Την ίδια ώρα ο Αργεντινός άσος το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στο Κορωπί, στο νέο αθλητικό κέντρο των πράσινων, είδε τις νέες εγκαταστάσεις του Τριφυλλιού και γνώρισε το τεχνικό επιτελείο αλλά και τους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν το καλοκαίρι στο Τριφύλλι.

Γύρισε και επίσημα ο Φιγκερόα
INTIME SPORTS

Εν τω μεταξύ ο Λουτσιάνο Φιγκερόα λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έγινε και μέλος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" όπως και οι υπόλοιποι πράσινοι σε μια συμβολική περισσότερο κίνηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ