ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανέτοιμος ο Μπαϊράμι και ιδιαίτερα για τους πράσινους

Πανέτοιμος ο Μπαϊράμι και ιδιαίτερα για τους πράσινους
INTIME SPORTS

Τα... ιδιαίτερα μαθήματα ανά γκρουπ και η ετοιμότητα του Μπαϊράμι ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν από τις δυο προπονήσεις της Πέμπτης.

Ιδιαίτερη έμφαση στα... ιδιαίτερα μαθήματα στους ποδοσφαιριστές του δείχνει ότι δίνει ο Γιάννης Αναστασίου στην διάρκεια των προπονήσεων του Παναθηναϊκού.

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα ο "Ολλανδός" χώρισε τους παίκτες του ανά γκρουπ που αγωνίζονται προκειμένου να γυμναστούν το κάθε ένα ξεχωριστά ενώ ο Κώστας Φραντζέσκος ανάλαβε και πάλι την εκγύμναση των στημένων φάσεων.

Ο Γιάννης Αναστασίου, κλασικό φορ και ο ίδιος όταν αγωνιζόταν, πήρε τους Γιαννιτσάνη, Κλωναρίδη, Αποστολόπουλο, Μπαλμπόα και Κουίνσι και δούλεψε μαζί τους πάνω στην επιθετική ανάπτυξη και τα τελειώματα.

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Βονόρτας με ένα γκρουπ αποτελούμενο από 11 παίκτες και συγκεκριμένα τους Αναστασόπουλο, Καρέλη, Σταματάκη, Τοτσέ και Μουζακίτη δούλεψε πέντε εναντίων έξι κόντρα τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Νάνο, Μαρινάκη, Λαγό και Ατζαγκούν.

Όσοι είχαν τον ρόλο της άμυνας κυκλοφορούσαν την μπάλα και όταν οι επιθετικοί την έκλεβαν προσπαθούσαν να τους βάλουν γκολ. Οι υπόλοιποι Βελάσκες, Πίντο, Χουχούμης, Σπυρόπουλος δούλεψαν υπό τις οδηγίες του Στιβ Ρούτερ.

Λίγο πιο εκεί ένα ξεχωριστό γκρουπ αποτελούσαν οι Αμπεΐντ και Εμίρ Μπαϊράμι με τους δυο άσους να δουλεύουν υπό τις οδηγίες του Κώστα Φραντζέσκου στην εκτέλεση των στημένων φάσεων από διάφορες θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πανέτοιμος ο Μπαϊράμι

Από εκεί και πέρα σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε την Πέμπτη, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, ο Εμίρ Μπαϊράμι, δηλώνοντας παρών όπως αναμενόταν για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πλατανιά. Ο Σουηδός που και την Τετάρτη είχε βγάλει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος μπήκε κανονικά την Πέμπτη και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι της Κυριακής.

Σε αντίθεση εκτός θα είναι οι Μέντες και Σίλντενφελντ που και την Πέμπτη δεν γυμνάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Μέντες και Δώνης. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σίλντενφελντ, Γιαννιτσάνης και Σταματάκης με τους δυο τελευταίους να ακολουθούν όπως και την Τετάρτη το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Ρεπό σε έξι το απόγευμα

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε το απόγευμα να δώσει ρεπό σε έξι ποδοσφαιριστές του καθώς οι Ντίνας, Ζέκα, Ρισβάνης, Μπεργκ, Πράνιτς και Ταμπάκης το απόγευμα είχαν ρεπό και την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να πάρουν επιπλέον ανάσες σε σχέση με τους υπόλοιπους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ