ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γράφουν για Μαγιέτα οι Ιταλοί

Γράφουν για Μαγιέτα οι Ιταλοί
Μαγιέτα

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Βερόνα, Ντομένικο Μαγιέτα, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Το συμβόλαιο του Μαγιέτα με την Βερόνα λήγει στο τέλος του μήνα, ωστόσο ο ιταλικός σύλλογος επιθυμεί την παραμονή του στον σύλλογο για τουλάχιστον τρία χρόνια.

Ο ατζέντης του 30άχρονου κεντρικού αμυντικού, όμως, παρουσίασε πρόταση στον πελάτη του από τον Παναθηναϊκό (σύμφωνα με τους Ιταλούς) την οποία και σκέφτεται σοβαρά.

Ο Μαγιέτα άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Γιουβέντους, όμως μέχρι τώρα δεν έχει ούτε μια συμμετοχή με κάποια ομάδα στην Serie A.

Το 2002 έκανε ντεμπούτο στην Serie B με την φανέλα της Τριεστίνα όπου έμεινε μέχρι τις αρχές του '03 που πήρε μεταγραφή στην Μεσίνα. Το καλοκαίρι του 2003 αποκτήθηκε από την Αβελίνο, όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο του '04 να πάρει μεταγραφή στην Περούτζια που εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν στην Serie A, όμως ο Μαγιέτα δεν είχε ούτε μια συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας.

Το καλοκαίρι του '04 επέστρεψε στην Serie B για λογαριασμό της Κροτόνε όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Όταν ο σύλλογος της Καλαβρίας υποβιβάστηκε πήγε δανεικός στην Αβελίνο και επέστρεψε στην Κροτόνε το καλοκαίρι του '08 όπου έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του '09 όταν και πήρε μεταγραφή στην Φροζινόνε όπου έμεινε για 1,5 χρόνο.

"Αναγεννήθηκε" στην Βερόνα

Τον Αύγουστο του '10, ο Μαγιέτα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Βερόνα και έγινε αμέσως από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας, λόγω της μαχητικότητας με την οποία αγωνιζόταν, ενώ την σεζόν 2011-12 αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της Serie B.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την τριετία που αγωνίζεται στην Βερόνα, μετράει 106 συμμετοχές με την φανέλα τις ομάδες, όλες στην αρχική ενδεκάδα ενώ μόλις 4 φορές έγινε αλλαγή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ