ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκολ μετά από 459 μέρες ο Εβανζελίστα

Γκολ μετά από 459 μέρες ο Εβανζελίστα
Εβανζελίστα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκας Εβανζελίστα πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από 459 ημέρες έχοντας μάλιστα ξανά για προπονητή του τον Αντρέα Στραματσόνι (VIDEOS).

Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ατρόμητος ο Λούκας Εβανζελίστα άνοιξε το σκορ για τους πράσινους μετά από ασίστ του Λούκας Βιγιαφάνιες. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Βραζιλιάνου με την πράσινη φανέλα και το πρώτο με σύλλογο μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο!

Συγκεκριμένα το αμέσως προηγούμενο τέρμα του 21άχρονου άσου ήταν στις 3/12/2014 και την αναμέτρηση της Ουντινέζε με την Τσεζένα για το κύπελλο Ιταλίας. Στο 100ο λεπτό της παράτασης, ο Εβανζελίστα έκανε το 3-2 και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τελικό σκορ ήρθε 4-2 όπως και η πρόκριση. Αξίζει να σημειώσουμε πως προπονητής του τότε ήταν και πάλι ο Αντρέα Στραματσόνι, ενώ συμπαίκτης του ο Παναγιώτης Κονέ.

Τελευταίο γκολ στο πρωτάθλημα

Τώρα πότε ήταν το τελευταίο γκολ στο πρωτάθλημα; Στις 8/11/2013. Η Σάο Πάουλο ηττήθηκε με 2-1 από την Πορτουγκέσα με τον Εβανζελίστα να ισοφαρίζει προσωρινά σε 1-1 στο 46ο λεπτό. Και τα δυο γκολ για την αντίπαλο του είχε πετύχει ο Λουίς Ντιόγκο (πρώην του Ολυμπιακού)!



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ