ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκάζια στην Λεωφόρο, προβλήματα στο Κορωπί στον Παναθηναϊκό

Γκάζια στην Λεωφόρο, προβλήματα στο Κορωπί στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιάννης Αναστασίου τα "έχωσε" στους παίκτες του στα αποδυτήρια για την εμφάνιση τους ενώ στην προπόνηση της Κυριακής τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα. Προβλήματα τραυματισμών για Χουχούμη, Ζέκα και Ντίνα στο τριφύλλι.

Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν έξαλλος με την εικόνα της ομάδας του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και δεν ήταν διατεθειμένος να περιμένει να έρθει η Κυριακή για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του. Έτσι μετά την λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια τα "έχωσε" στους παίκτες για την κακή εμφάνιση τους και για το γεγονός ότι παρότι βρέθηκαν με 2-0 μπροστά στο σκορ δεν μπόρεσαν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού ζήτησε από τους παίκτες του να συνέλθουν ενόψει της συνέχειας και να μην παρουσιάσουν ανάλογη εικόνα μέχρι το τέλος της σεζόν και προέτρεψε όποιους δεν μπορούν να του το πουν ώστε να ξέρει και ο ίδιος τι θα κάνει.

Παράλληλα τους είπε ότι η εύκολη λύση είναι να τα παρατήσουν και η δύσκολη να παλέψουν και να βγάλουν την ομάδα πρώτη στα πλέι οφ παρά τα όσα έχουν γίνει και πως αυτός είναι ο στόχος. Ο Αναστασίου έκανε λόγο για ντροπιαστική εικόνα και υποστήριξε ότι από συγκυρία δεν ήρθε η ήττα.

Στην προπόνηση της Κυριακής τώρα δεν έδωσε συνέχεια παρά μίλησε μοναχά με τους συνεργάτες του και κάποιους ποδοσφαιριστές του για τα αίτια της εικόνας των πράσινων το τελευταίο διάστημα.

Ο Αναστασίου είπε μεταξύ άλλων: "Έχουμε σαν στόχο τη δεύτερη θέση και δεν πρέπει να αποτύχουμε. Όσοι δεν μπορούν αγωνιστικά η ψυχολογικά να μου το πουν. Θα παλέψουμε με όσους έχουν διάθεση να αλλάξουν την εικόνα μας".

Από εκεί και πέρα όμως το ιατρικό δελτίο του τριφυλλιού μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης περιελάμβανε τα ονόματα των Χουχούμη και Ζέκα με τον πρώτο να μένει εκτός για δέκα μέρες περίπου λόγο μυική ρήξης πρώτου βαθμού στον προσαγωγό και τον Πορτογάλο άσο να έχει ένα αιμάτωμα στην αριστερή γάμπα και να απέχει 3-4 μέρες από τις προπονήσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρωινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων είχε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις τεχνικής και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

O Χουχούμης έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού στον δεξιό μεγάλο προσαγωγό και ο χρόνος αποκατάστασης του υπολογίζεται σε 10 ημέρες, ο Ζέκα έχει ένα αιμάτωμα στην αριστερή γάμπα και θα χρειαστεί 3-4 ημέρες για να επανέλθει, ενώ στη χθεσινή προπόνηση ο Ντίνας υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξιό γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό αύριο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ