ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για συμφωνία Σίλντενφελντ και Ντιναμό μιλούν οι Κροάτες

Για συμφωνία Σίλντενφελντ και Ντιναμό μιλούν οι Κροάτες

Στην Κροατία υποστηρίζουν ότι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ κατέληξε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουν τη μεταγραφή του. Οικογενειακοί οι λόγοι της επιστροφής.

Σε αναζήτηση για τον βασικό κεντρικό αμυντικό του για τη νέα σεζόν υποχρεώνεται να στραφεί ο Παναθηναϊκός, εφόσον ευσταθούν οι πληροφορίες που έρχονται τις τελευταίες ώρες από την Κροατία και αφορούν τον Γκόρντον Σίλντενφτελντ.

Όπως αναφέρουν οι Κροάτες ρεπόρτερ, ο πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς, διαρρέει ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον 30χρονο στόπερ και τις επόμενες ημέρες θα επισημοποιήσει τη μεταγραφή, η οποία θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου του 2015.

Το "ναι" του Σίλντενφελντ στον Μάμιτς φέρεται να ειπώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/4), λίγες ώρες μετά τη συνάντηση του ατζέντη του, Μάριο Κνεζ, με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο στην Αθήνα.

Ο Μάμιτς εμφανίζεται να έχει προτείνει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 550.000 ευρώ, ποσό που απέχει αρκετά από το αντίστοιχο που του κατέθεσαν οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά τις ενστάσεις του προπονητή της Ντιναμό και αδερφού του Μάμιτς, Ζόραν, όπως υποστηρίζουν οι Κροάτες, υπερίσχυσε το δίκιο του μεγαλύτερου και πιο ισχυρού στους κόλπους της ομάδας και οι αντιρρήσεις, κάμφθηκαν.

Ακόμα, αναφέρουν ότι ο Σίφο επέλεξε να επιστρέψει στην Κροατία εξαιτίας της οικογένειας του, η οποία κατοικεί στο Σιμπενίκ, σε απόσταση τριών ωρών από το Ζάγκρεμπ. Μετά από πολλά χρόνια στο εξωτερικό, ο Σίλντενφελντ θεώρησε ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να γυρίσει στην πατρίδα του.

Απομένει να επιβεβαιωθούν οι πηγές των Κροατών ρεπόρτερ από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ή με μία επίσημη ανακοίνωση της Ντιναμό, μιας και οι δύο πλευρές έχουν το δικαίωμα να διαπραγματεύονται νόμιμα και μπορούν να υπογράψουν συμβόλαιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ