ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γενική είσοδος 10 ευρώ για το Παναθηναϊκός-Αστέρας

Γενική είσοδος 10 ευρώ για το Παναθηναϊκός-Αστέρας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός θέλει κοντά του τον κόσμο στο ματς της Τετάρτης (8/2) με τον Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδος και για αυτό όρισε γενική είσοδο στα 10 ευρώ.

Ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου, το μοναδικό στόχο που ουσιαστικά έχει το τριφύλλι, δίνει την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα στην Λεωφόρο. Οι πράσινοι θέλουν τον κόσμο κοντά τους ώστε να τους βοηθήσει να φτάσουν στη νίκη και γιατί όχι σε μια επικράτηση που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση.

Ουσιαστικά με τη γενική είσοδο 10 ευρών που όρισαν οι ιθύνοντες του τριφυλλιού στα εισιτήρια της αναμέτρησης της Τετάρτης απευθύνουν κάλεσμα στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα τα εισιτήρια για όλες τις θύρες εκτός από την 3 (VIP) και την 10 κοστίζουν δέκα ευρώ ενώ ο κάθε φίλος του Παναθηναϊκού μπορεί να πάρει μέχρι 4 δίνοντας τα απαραίτητα στοιχεία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Παναθηναϊκόςαντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης», την Τετάρτη 8/2 και ώρα 17:15, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 6/2, μέσω webκαι box office(Θύρα 4, 9:30 π.μ. – 17:30) για όλους τους φιλάθλους.

Την ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του γηπέδου θα λειτουργούν από το πρωί στις 9:30 έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Για τον αγώνα έχει ορισθεί γενική είσοδος 10 Ευρώ, εκτός από τη Θύρα 10 όπου το εισιτήριο κοστίζει 15 Ευρώ και τη Θύρα 3 των VIP όπου κοστίζει 20 Ευρώ.

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑκαι τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ