ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γενική είσοδο 10 ευρώ με τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όρισε γενική είσοδο στα 10 ευρώ για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική των playoffs θέλοντας τον κόσμο κοντά στην ομάδα.

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι δίνει την Κυριακή ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική των playoffs και η πράσινη ΠΑΕ όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ εκτός των θυρών 10 και 3 όπου τα εισιτήρια θα κοστίζουν 20 και 30 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον κόσμο δίπλα του σε αυτό το τελευταίο ματς, κάτι που είχε ζητήσει ο Ουζουνίδης και πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και φυσικά τόσο η ώρα όσο και η μέρα αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν σε συνδυασμό με την γενική είσοδο μπορεί να φέρει αρκετό κόσμο στην Λεωφόρο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Γενική είσοδος € 10 για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς. Αύριο ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την προσεχήΚυριακή 28 Μαΐου (18:15)τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Super League.Για τον τελευταίο αυτόν εντός έδρας αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έχει οριστείενιαία τιμή εισιτηρίων, € 10, για όλες τις Θύρες. Εξαίρεση αποτελούν οι Θύρες 10 (€ 20) και 3 (€ 30).

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο στις 10:00και είναι "ανοιχτή" για όλους τους φιλάθλους, τόσο μέσω viva.grόσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου στηΘύρα 4.Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων την Παρασκευή είναι9:30 έως 17:30,το Σάββατο 10:00 έως 14:00 και την Κυριακή 28 Μαΐου, από τις9:30το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ