ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φύσσας: "Μόνο εναντίον του Παναθηναϊκού γίνονται αυτά"

Φύσσας: "Μόνο εναντίον του Παναθηναϊκού γίνονται αυτά"
INTIME SPORTS

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Τάκης Φύσσας μίλησε για την διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τονίζοντας ότι μόνο το τριφύλλι βγήκε ζημιωμένο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγαλύτερος ζημιωμένος από την διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του τριφυλλιού Τάκη Φύσσας.

Ο παλαίμαχος άσος των πράσινων υποστήριξε πως η όλη κατάσταση ήταν για γέλια και πως αυτά συμβαίνουν μόνο εναντίων του Παναθηναϊκού.

Ο Φύσσας μάλιστα σημείωσε ότι στους πράσινους βρίσκονται πάρα πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου στους οποίους η διοργανώτρια αρχή θα έπρεπε να δείχνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Χαρακτηριστικά σημείωσε με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA":

«Για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ξεκίνησε πάλι ωραία η χρονιά. Κοιτάξτε, δεν είναι δυνατόν να προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες του ελληνικού ποδοσφαίρου, να κάνουμε, να στέλνουμε αιτήματα που να βρίσκουν πραγματικότητα το τι θα συμβεί σήμερα γιατί όταν εμείς στείλαμε αυτό το αίτημα να μη διεξαχθεί το παιχνίδι αυτή τη συγκεκριμένη ώρα, τον Ιανουάριο μήνα στα Γιάννενα, σημαίνει ότι δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και το είδαμε.

Μπορούν να καταλάβουν πολλοί ότι είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου, καλώς ή κακώς παίξαμε ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να εμπιστεύονται λίγο την άποψη τη δικιά μας, έχω παίξει εδώ ποδόσφαιρο, γενικά εμείς σαν Παναθηναϊκός είμαστε ομάδα που έχει ανθρώπους του ποδοσφαίρου, γνωρίζουμε ποδόσφαιρο, δεν προσπαθούμε λοιπόν να δημιουργούμε εντυπώσεις γιατί νομίζω ότι μόνο έτσι μας αντιμετωπίζουν.

Πρέπει να καταλάβουν ότι γνωρίζουμε απ' το ποδόσφαιρο, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, εδώ ή ομίχλη θα' χει ή πάγο ή παγετό. Δηλαδή δεν ήτανε πάρα πολύ δύσκολο να το καταλάβει κανείς.

Έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ η ομάδα, χάσαμε 26 λεπτά από το παιχνίδι σήμερα και θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε να παίξουμε 14 λεπτά συν 5 και άλλα 45 σε ένα διακεκομμένο παιχνίδι χωρίς ρυθμό, χωρίς τίποτα. Που είμαστε μια ομάδα που διεκδικούμε την κορυφή, προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό είναι μόνο εναντίον του Παναθηναϊκού. Δεν γίνεται αυτό να συμβαίνει κάθε φορά".

Επειδή έχετε ζήσει ως ποδοσφαιριστής και την ψυχολογία πως μπορεί να μπει και πάλι στο ματς;

"Ακριβώς αυτό που σας είπα, 26 λεπτά ανύπαρκτα. Δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο, με 2-3 συνεχόμενες διακοπές. Πραγματικά δηλαδή είναι για γέλια. Θα έπρεπε ίσως να σταματήσουν να σκέφτονται μόνο το πως θα κερδίσουν όλοι οι φορείς και όταν λέω όλοι εννοώ όλοι και να κοιτάξουν ποιο είναι το σωστό και αυτό που πρέπει να γίνεται.

Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε οι μόνοι χαμένοι στην υπόθεση και φυσικά και ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέβηκε στο παιχνίδι για να παίξει και να διεκδικήσει ότι καλύτερο.

Συναποφασίσαμε να επιβεβαιώσουμε στην Super League ότι θέλουμε να γίνει το παιχνίδι αύριο στις 15:00 και περιμένουμε την απάντηση της Λίγκας να κάνει αποδεκτή την συμφωνία μας να παίξουμε στις 15:00 γιατί στις 19:30 θα έχουμε τα ίδια καιρικά φαινόμενα".

Αλλάζει τα πλάνα της ομάδας αυτή η αναστάτωση;
"Φυσικά αναστατώνεται η ομάδα. Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός και είμαστε έτοιμοι για όλα. Χάσαμε 26 λεπτά πραγματικού παιχνιδιού θα πρέπει να μπουν και οι δυο ομάδες σε συνθήκες που δεν θα έπρεπε να μπουν. Θα έπρεπε να γίνει ένα 90λεπτο τη σωστή ώρα για να το χαρεί ο κόσμος και ο καλύτερος ας κέρδιζε. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι και θα κερδίζαμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ