ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φουρλάνος: "Στραβοπάτημα το ματς με ΠΑΣ"

Φουρλάνος: "Στραβοπάτημα το ματς με ΠΑΣ"
INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Φουρλάνος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να πετάξει δύο βαθμούς στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και κάλεσε την ομάδα του να παρουσιαστεί πιο σοβαρή κόντρα στον Πανθρακικό.

"Σίγουρα το ματς με τον ΠΑΣ ήταν στραβοπάτημα για μας, δεν έπρεπε να χάσουμε αυτούς τους βαθμούς και ειδικά σε εντός έδρας ματς.

Τώρα έχουμε τον αγώνα με τον Πανθρακικό, με μια νεοφώτιστη ομάδα, είμαι μια πιο χαμηλή σε δυναμικότητα ομάδα από εμάς αλλά θα πρέπει να παρουσιαστούμε αρκετά σοβαροί γιατί είναι ένα ματς που έχει αρκετές δυσκολίες επειδή είναι εκτός έδρας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 18άχρονος μέσος του "τριφυλλιού" στην κάμερα της Nova, ενώ σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον αποψινό αντίπαλο της ομάδας του, υπογράμμισε:

"Σίγουρα παραμένει μια αρκετά καλή ομάδα, γι αυτό και ανέβηκε στην Super Legue φέτος. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα αλλά ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει ζημιά όπως όλες οι μικρές ομάδες.

Όλοι όπως είναι γνωστό θέλουν να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό, οπότε και εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε σοβαροί όπως με κάθε ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ