ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Football Manager... Παναθηναϊκός edition

Football Manager... Παναθηναϊκός edition
Βαζέχα Νταμπίζας Σαραβάκος

Διαβάστε ποια είναι τα τρία ονόματα που φαντάζουν φαβορί για τη θέση του... Football Manager στον Παναθηναϊκό. Εβδομάδα εκκαθαρίσεων η ερχόμενη,

Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση του νέου προπονητή των πράσινων τη νέα σεζόν έχει κλείσει οριστικά, μετά την αυτο-ανακοίνωση του Γιάννη Αναστασίου σε ΜΜΕ της Ολλανδίας.

Έτσι εκείνο που απομένει λοιπόν για να κλείσει το τιμ που θα ασχολείται καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι, είναι η συμφωνία με τον Football Manager (ή αλλιώς τεχνικό διευθυντή για να καταλαβαινόμαστε).

Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως έχει καταλήξει στα τρία ονόματα των πρώην ποδοσφαιριστών που είναι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση και αναφερόμαστε τους Κριστόφ Βαζέχα, Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο.

Και οι τρεις υπήρξαν σπουδαίοι παίκτες με μεγάλη καριέρα και κατάκτηση τίτλων, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι των πράσινων θα "ζυγίζουν" τα υπέρ και τα καλά του καθενός μέχρι να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Μπαλαντέρ

Εδώ πρέπει να κάνουμε μία σημείωση. Ο Νίκος Νταμπίζας ακόμα κι αν δεν αποτελέσει τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, είναι πιθανό να παραμείνει στο τιμ ως σύμβουλος.

Έτσι είτε με Σαραβάκο, είτε με Βαζέχα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Νιούκαστλ θα έχει θέση στη νέα προσπάθεια της διοίκησης του "τριφυλλιού".

Εβδομάδα εκκαθαρίσεων

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που μας έρχεται, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, όπως και με άλλους που έχουν υψηλά συμβόλαια.

Σε αυτή τη κατηγορία βρίσκονται, όπως είπαμε και την Πέμπτη, οι Βιτόλο, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι, Βελάσκες και Πίντο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ