ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλική τεσσάρα με χατ τρικ Καρέλη

Φιλική τεσσάρα με χατ τρικ Καρέλη
INTIME SPORTS

Η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού επικράτησε με 4-0 της αντίστοιχης των Νέων σε φιλικό στο Κορωπί. Επανεμφάνιση Σταματάκη μετά από έξι μήνες.

Σε δυο γκρουπ διεξήχθη η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού το απόγευμα του Σαββάτου καθώς στο ένα μετείχαν οι Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Μπεργκ και Πράνιτς οι οποίοι γυμνάστηκαν νωρίτερα από τους υπόλοιπους με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής ενώ ο Μπαιράμι ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Όπως όλα δείχνουν η συγκεκριμένη 12άδα έχει ένα προβάδισμα για το αρχικό σχήμα στο ματς με την Σταντάρ αν και ο Καρέλης δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και δεν αποκλείεται να χτυπήσει την πόρτα της πράσινης ενδεκάδας.

Το φιλικό παιχνίδι

Το δεύτερο γκρουπ αποτελούνταν από τους παίκτες που έπαιξαν φιλικό με την ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού σε ένα ματς διάρκειας 70 λεπτών.

Το ματς έληξε 4-0 υπέρ των ανδρών χάρη σε τρία γκολ του Καρέλη και ένα του Ντίνα. Την ίδια ώρα οι πράσινοι Νέοι στάθηκαν καλά στο παιχνίδι στα πρώτα είκοσι λεπτά του χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ αλλά εν συνεχεία οι παίκτες της πρώτης ομάδας πήραν τα πάνω τους.

Η πρώτη ομάδα πλην των τεσσάρων γκολ που σημείωσε έχασε και πέναλτι με τον Ντίνα καθώς ο Κότσαρης που έπαιξε με τους Νέους στο πρώτο μέρος το απέκρουσε.

Έπαιξε έξι μήνες μετά ο Σταματάκης

Πλην του σκορ και της διάθεσης που έδειξαν οι παίκτες της πρώτης ομάδας στο φιλικό με την Κ20 του Παναθηναϊκού πρέπει να σταθούμε και στην επανεμφάνιση του Γιάννη Σταματάκη σε φιλικά παιχνίδια.

Ο νεαρός μέσος είχε τραυματιστεί στα τέλη Ιανουαρίου και υποβλήθηκε σε αποκατάσταση ρήξης χιαστού στο δεξί γόνατο και έξι μήνες μετά αγωνίστηκε και πάλι για πρώτη φορά σε φιλικό ματς έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δηλώνοντας και αυτός παρών.

Παναθηναϊκός (Πρώτη ομάδα): Στιλ, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Αθανασόπουλος, Χουχούμης, Δώνης, Σταματάκης, Κλωναρίδης, Ντίνας, Καρέλης, Μπούρμπος.

Παναθηναϊκός (Κ20): Κότσαρης, Τούντορ, Ζούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Β', Αγγελόπουλος Γ', Τζανουλίνος, Μαλντίν, Γεροκωνσταντής, Ζαφειράκης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Βασίλας, Χατζηγιοβάννης, Μπαλατσούρας, Στρατήγης, Μπαμίχα, Λάμπρου, Σιλβεστρίδης, Παπανικολάου.

Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα κάνουν προπόνηση στις 9 το πρωί.

Παρών στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Εν τω μεταξύ το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο Κορωπί. Ο πρόεδρος των πράσινων μετέβη στο αθλητικό κέντρο του τριφυλλιού και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης των παικτών του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος στην διάρκεια της παρουσίας του στο τριφύλλι όλα αυτά τα χρόνια συχνά-πυκνά δίνει το παρών στις προπονήσεις και βρίσκεται δίπλα σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.

Μάλιστα ο πρόεδρος του τριφυλλιού είδε και μέρος από το φιλικό και εν συνεχεία αποχώρησε από το αθλητικό κέντρο των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ