ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλική επικράτηση των Νέων του Παναθηναϊκού, 1-0 τον Ατρόμητο

Φιλική επικράτηση των Νέων του Παναθηναϊκού, 1-0 τον Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν 1-0 του Ατρόμητου σε φιλικό που διεξήχθη στο "Γ. Καλαφάτης" με σκόρερ τον Πίσπα.

Συνέχεια στην προετοιμασία των Νέων του Παναθηναϊκού με ένα ακόμη φιλικό που διεξήχθη το Σάββατο το πρωί κόντρα στον Ατρόμητο. Οι πράσινοι επικράτησαν με 1-0 της ομάδας του Περιστεριού χάρη σε γκολ του Πίσπα στο δεύτερο ημίχρονο μετά από όμορφη ενέργεια του Μπουζούκη που πέρασε δυο αντιπάλους του και με όμορφη κάθετη βρήκε τον νεαρό σέντερ φορ στην περιοχή.

Το τριφύλλι παρατάχθηκε με 4-2-3-1 και στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι Ξενόπουλος, Βαλμάς, Μαυρομάτης, Ζερβόπουλος, Ξήρος, Μίγγος, Αγγελόπουλος, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Αποστολάκης, Παπανικολάου. Στο β´ μέρος έπαιξαν και οι Χαλκίδης, Πίσπας, Ντόκο, Μανιδάκης, Ξεπαπαδάκης, Χατζηγιοβάννης, Άνδρεου, Θεοχάρης, Δημητρούλας.

Οι μοναδικοί πράσινοι που έπαιξαν σε ολόκληρο το 90λεπτο της φιλικής αναμέτρησης ήταν οι Μπουζούκης και Βαλμάς.

Φιλικό με την πρώτη ομάδα και την ΑΕΚ

Η προετοιμασία των πράσινων θα συνεχιστεί με δυο ακόμα φιλικά την Τέταρτη και την Πέμπτη με το τριφύλλι να αντιμετωπίζει την Τετάρτη σε εσωτερικό φιλικό την πρώτη ομάδα σε μια ευκαιρία του Αντρέα Στραματσόνι να δει τόσο τους παίκτες της πρώτης ομάδας όσο και αυτούς των νέων ανάμεσα τους και όσους την προηγούμενη εβδομάδα υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ