ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιγκερόα: "Θέλω τη νίκη για τον κόσμο μας"

Φιγκερόα: "Θέλω τη νίκη για τον κόσμο μας"
INTIME SPORTS

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα θέλει τη νίκη στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό για να την αφιερώσει στον κόσμο των πράσινων.

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "Πράσινα Νέα" αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο αναφέρθηκε τόσο στην πρόκριση στην επόμενη φάση όσο και στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Ο "Λούτσο" σημείωσε ότι θέλει τη νίκη τόσο για τους ίδιους τους παίκτες του Παναθηναϊκού όσο και για τον κόσμο της ομάδας που το περιμένουν με αγωνία.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρόκριση επί του Εργοτέλη:
"Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου έκαναν μια καλή προσπάθεια και κατάφεραν να πάρουν μια νίκη που μας φέρνει στην επόμενη φάση. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι σε αυτή τη διοργάνωση και να προχωρήσουμε κι άλλο".

Τι περιμένει από το ντέρμπι:
"Περιμένω ένα θεαματικό ματς, στο οποίο δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Ελπίζω πως θα κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη τόσο για εμάς όσο και για τους οπαδούς μας. Είναι ένα ντέρμπι που το περιμένουν με αγωνία σε όλο τον κόσμο".

Για το γεγονός ότι σκοράρει σε κάθε 2 ευκαιρίες και ποιο είναι το μυστικό του:
"(σ.σ. χαμογελάει) Η τύχη είναι το μυστικό… Και χάρη στο Θεό έχω την δυνατότητα να σκοράρω με λίγες ευκαιρίες που μου παρουσιάζονται. Υπήρχε άλλη περίοδος στην καριέρα μου που είχα περισσότερες ευκαιρίες και τις έχανα.

Το σημαντικό είναι να παίζω πάντα για την ομάδα και να διατηρώ την αποτελεσματικότητά μου, ώστε να βοηθάω τον Παναθηναϊκό να κερδίζει. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου κάθε φορά που παίζω και θέλω να συνεχίσω έτσι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ