ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Το ματς έπρεπε να λήξει ισόπαλο"

Φερέιρα: "Το ματς έπρεπε να λήξει ισόπαλο"
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος του Παναθηναικού, ενώ στάθηκε και στο σύστημα των πλέι οφ.

Την άποψη πως το αποτέλεσμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ήταν η ισοπαλία εξέφρασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα:

"Υπολείπονται ακόμη τρεις αγώνες. Είμαστε δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, άρα έχουμε ελπίδες. Ολα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο μάς επηρεάζουν και πάντα σκεφτόμουν πως θα παίζουμε όπως παίζαμε παλαιότερα", δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

"Το να παίζεις στην Τούμπα δεν εύκολο, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν νομίζω πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και άξιζε την νίκη σήμερα. Νομίζω πως το αποτέλεσμα που θα ήταν δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία. Το σύστημα των πλέι οφ και οι συνεχόμενοι αγώνες και η οργάνωση που υπάρχει δεν κάνει καλό. Αρα το στοιχείο που πιστείω πως μετρά είναι η καρδιά και η ψυχή που θα δείξει κάθε ομάδα", πρόσθεσε ο ίδιος, ο οποίος μίλησε για το σύστημα των πλέι οφ λέγοντας πως "τα πράγματα είναι ανοιχτά για όλες τις ομάδες.

Οι ομάδες θα χάνουν την συνοχή τους και θα κερδίζει αυτός που έχει τις περισσότερες αντοχές και κουράγιο. Δεν είναι η καλύτερη ομάδα αυτή που κερδίζει τα πλέι οφ. Είμαστε +19 από τον τρίτο και καλούμαστε ξανά να κρατήσουμε την θέση μας. Είχαμε τους τραυματισμούς με τους Νίνη και Σπυρόπουλο, είχαμε πριν το ματς το πρόβλημα με τον Σειταρίδη. Θέλω να πω πως ο πρώτος δεν είναι η καλύτερη ομάδα".

Για το δεύτερο ημίχρονο, ανέφερε: "Τα 10 τελευταία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ήταν άσχημα. Μετά το γκολ ο αγώνας ήταν πιο ισορροπημένος. Είχαμε την κυριαρχία στο β' μέρος. Δεν έχουμε την ευστοχία που είχαμε παλαιότερα. Θα έπρεπε σήμερα το ματς να λήξει ισόπαλο. Δεν διανύουμε την καλύτερη περίοδό μας σαν ομάδα αυτή την στιγμή. Ηταν ένας ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες. Ηταν ένας ισορροπημένος αγώνας. Δεχτήκαμε ένα γκολ όταν το ματς ήταν ισορροπημένο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έκλεισε χώρους, αμύνθηκε και δεν υπήρχαν πολλές φάσεις από τις δύο πλευρές".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ