ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Θα κάνουν τα πάντα για να μας εμποδίσουν"

Φερέιρα: "Θα κάνουν τα πάντα για να μας εμποδίσουν"
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έριξε βολές κατά της Super League για την ανακοίνωση που εξέδωσε η τελευταία κατά του Δημήτρη Γόντικα, ενώ "ντόπαρε" και τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Τα τελευταία δρώμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα η κόντρα που είχε ο Δημήτρης Γόντικας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην συνεδρίαση της Παρασκευής της Super League δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα .

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε την οργή του για το γεγονός ότι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος επιτέθηκε σε ένα μέλος της, και υποστήριξε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην προπόνηση του Σαββάτου ότι κάποιοι έχουν βάλει στόχο το "τριφύλλι" και τη διοίκησή του.

"Είναι αδιανόητο ένας συνεταιρισμός να επιτίθεται σε ένα μέλος του. Αντί να κοιτούν το καλό του ποδοσφαίρου τα βάζουν με τον Παναθηναϊκό και τη διοίκησή του.

Ολοι στη χώρα αντιλαμβάνονται τι γίνεται. Τα είδαμε και τα βιώσαμε την περασμένη σεζόν. Γιατί βγήκε αυτή η ανακοίνωση λοιπόν;", ήταν τα πρώτα λόγια του 65χρονου τεχνικού των "πρασίνων" στους ποδοσφαιριστές του, για να συμπλήρωσει:

"Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί. Είμαστε μία οικογένεια κι έτσι πρέπει να παραμείνουμε. Αλλά θα πρέπει να συσπειρωθούμε ακόμα περισσότερο για να αμυνθούμε στη μεγάλη επίθεση που θα εξαπολύσουν οι αντίπαλοί μας.

Θα κάνουν τα πάντα για να μας εμποδίσουν να φτάσουμε στον στόχο μας. Θέλουν με κάθε τρόπο να μας ρίξουν από την κορυφή και δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε".

Να σημειωθεί ότι ο Φερέιρα δεν έκανε αναφορά στους παίκτες του για τη σημερινή (29/1) αναμέτρηση με τη Δόξα στο "Καυτανζόγλειο" στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, κάτι που αναμένεται να κάνει πάντως εντός της ημέρας στην καθεριωμένη ανάλυση που κάνει στους ποδοσφαιριστές του πριν από τους αγώνες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ