ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός αποστολής ο Λέτο

Εκτός αποστολής ο Λέτο
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός για το ματς με τη Δόξα. Επιστροφή για Χριστοδουλόπουλο.

Τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια είχαν διαφανεί από την Παρασκευή όπου είχε κάνει ατομικό πρόγραμμα, και οι φόβοι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού αναφορικά με το πόσο ετοιμοπόλεμος είναι ο Σεμπαστιάν Λέτο για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας επιβεβαιώθηκαν 24 ώρες μετά.

Ο ηγέτης του φετινού Παναθηναϊκού και πρώτος σκόρερ της Super League δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση του Σαββάτου (28/1), αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις και εγκατέλειψε προκειμένου να μην πάθει υποτροπή.

Έτσι, ο Αργεντίνος άσος έμεινε εκτός της αποστολής η οποία θα ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με τους Δραμινούς, ενώ το ιατρικό επιτελείο του "τριφυλιού" εκτιμά ότι οθα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων την ερχόμενη Τρίτη.

Στον αντίποδα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος προέρχεται από πολύμηνη αποχή λόγω τραυματισμού, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να τον παίρνει με την υπόλοιπη ομάδα κυρίως για ψυχολογικούς λογους.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Λέτο, Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Ταμπάκης, Φουρλάνος και Λαγός, καθώς και ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος.

Όσο για την προπόνηση του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ταχύτητες και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Ρούντολφ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ