ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Προσέξτε τη ζωή σας και τη διατροφή σας"

Φερέιρα: "Προσέξτε τη ζωή σας και τη διατροφή σας"
INTIME SPORTS

Συστάσεις για ξεκούραση... αλλά και καλή ζωή ενόψει της δύσκολης συνέχειας έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα. Δεν τους έδωσε ρεπό και την Δευτέρα όπως ζήτησαν οι παίκτες. Διέψευσε η ΠΑΕ για Νάνι.

Την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του Πάσχα πραγματοποίησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την Μεγάλη Πέμπτη το πρωί.

Επόμενο ραντεβού της τεχνικής ηγεσίας με τους παίκτες του "τριφυλλιού" μετά από τρεις μέρες για την έναρξη της προετοιμασίας για τα πλέι οφ, με τον 65χρονο να μην τους "χαρίζει" και την Δευτέρα, κάτι που ήθελαν μετά από επιθυμία τους οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Λίγο πριν το "αντίο" από την Παιανία, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ως όφειλε έκανε της απαραίτητες συστάσεις στους ποδοσφαιριστές του για να μην επιστρέψουν με περιττά κιλά.

"Ελπίζω να ξεκουραστείτε τις μέρες που έχετε ελεύθερες και να περάσετε καλά. Απλά επειδή γνωρίζετε όλοι ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και διότι δεν τα έχουμε πάει όπως έπρεπε, καλό θα είναι να αποφύγουμε τα περιττά.

Είστε επαγγελματίες, προσέξτε τη ζωή σας και τη διατροφή σας" τόνισε ο 65χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού.

"Να καθαρίσετε το μυαλό σας..."

Σε μια προσπάθεια να τους αλλάξει ψυχολογία μετά τα "πυρά" που έχουν δεχθεί συνέπεια των άσχημων εμφανίσεών τους και της ήττες σε Σέρρες και Βόλο.

"Να συγκεντρωθούμε σε ότι μας περιμένει από εδώ και πέρα. Θέλω να καθαρίσετε το μυαλό σας και να φτιάξετε την ψυχολογία σας.

Δεν υπάρχουν περιθώρια να ασχολούμαστε με το παρελθόν. Είστε καλοί ποδοσφαιριστές και θα βελτιώσουμε την εικόνα μας" ήταν τα λόγια του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αγωνιστικά, στη προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Πετρόπουλος ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Καραγκούνης, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης και Σεϊταρίδης.

Φερέιρα και παίκτες θα έχουν ρεπό τώρα μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα όπου θα συγκεντρωθούν ξανά για να αρχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει πλέι οφ.

Διαψεύδει η ΠΑΕ για Νάνι

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης και μετά τα όσα ανέφερε αθλητική εφημερίδα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί συνάντησης με τον τεχνικό διευθυντή της Μπρέσια και άλλοτε της Γουέστ Χαμ, Τζιανλούκα Νάνι, για το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σαφώς και οι "πράσινοι" αναζητούν να στελεχώσουν την ομάδα με έναν επαγγελματία για την θέση του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο για την υπόθεση του Νάνι, και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ανέφεραν: " Δεν υπήρξε καμία συνάντηση, πόσο μάλλον... συμφωνία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ