ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Έχουν δανεικούς!"

Φερέιρα: "Έχουν δανεικούς!"
INTIME SPORTS

Αναφορά στους δανεικούς του Ολυμπιακού που έχει ο Ατρόμητος έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, για να "φτιάξει" τους παίκτες του πριν το ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, έχει βρει τρόπο να "ντοπάρει" τους παίκτες του πριν τους αγώνες και αυτό επανέλαβε πριν το ματς με τον Ατρόμητο.

Την ώρα που ανέλυε το παιχνίδι έκανε αναφορά στους δανεικούς παίκτες του Ολυμπιακού που έχει η ομάδα του Περιστερίου.

Χαρακτηριστικά ο Φερέιρα είπε στους παίκτες του: " Σήμερα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έτσι και αλλιώς είναι καλή, αλλά έχει ένα κίνητρο παραπάνω για να μας κόψει βαθμούς. Έχει πάρει δανεικούς παίκτες από τον Ολυμπιακό, τον Τάτο και τον Μήτρογλου και έχει φιλικές σχέσεις με τον βασικό μας αντίπαλο.

Και οι δυο αυτοί παίκτες είναι καλοί και θέλουν προσοχή. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το συνηθίζει αυτό. Να μοιράζει δανεικούς. Εμείς όμως, πρέπει να παίξουμε την μπάλα μας και για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να έχουμε εμείς την κυκλοφορία και όχι ο αντίπαλος".

Στο ημίχρονο και ενώ έβλεπε ότι οι παίκτες του δεν έκαναν αυτά που τους είχε ζητήσει έκανε τις απαραίτητες παρατηρήσεις: " Είπαμε να πρεσάρετε τον αντίπαλο και εσείς δεν το κάνετε. Μην χάνετε την μπάλα, μη ρισκάρετε. Και να παίζετε ομαδικά. Ηρεμήστε και το γκολ θα έρθει. Θέλω να δω από εσάς μεγαλύτερη διάθεση. Να έχουμε μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι μας και πιέσουμε τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ