ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Εάν είστε άντρες πρέπει να ντρέπεστε που δεν κερδίζετε αυτούς!"

Φερέιρα: "Εάν είστε άντρες πρέπει να ντρέπεστε που δεν κερδίζετε αυτούς!"
INTIME SPORTS

Διαβάστε το απίστευτο ξέσπασμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Δόξα Δράμας την περασμένη Τετάρτη έβγαλε από τα όρια του τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέσπασε στα αποδυτήρια προσπαθώντας να ξυπνήσει τους παίκτες του, μιλώντας παράλληλα με υποτιμητικό τρόπο για τον αντίπαλο του "τριφυλλιού".

"Ντρέπομαι για λογαριασμό σας! Ντρέπομαι με την εικόνα που παρουσιάζετε! Δεν θέλετε καν προπονητή για να κερδίσετε ομάδες επιπέδου δεύτερης και τρίτης κατηγορίας", ήταν τα λόγια με τα οποία άρχισε το ξέσπασμα του Φερέιρα σύμφωνα με το Goalnews.

Είναι δυνατόν να μην πετύχουμε γκολ σε αυτή την ομάδα; Πείτε μου! Σας ρωτάω, δεν ντρέπεστε; Εάν είστε άνδρες πρέπει να ντρέπεστε! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω ότι δεν θα νικήσουμε αυτή την ομάδα. Αλλάξτε πρόσωπο όσο είναι νωρίς γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει.

Μπείτε στο γήπεδο, βγάλτε πάθος, παίξτε απλά για την ομάδα και όχι για τους εαυτού σας και νικήστε".

Στη συνέχεια κατέβασε λίγο τους τόνους εξηγώντας: "Δεν παίζετε καθόλου ομαδικά και δεν υπάρχει ομαδικό πνεύμα. Θέλω να παίζει ο ένας για τον άλλο. Αυτό θα μας βοηθήσει, θα μας ανοίξει διαδρόμους και θα φτάσουμε στο γκολ πιο εύκολα".

Και κατέληξε λέγοντας: "Δεν είναι καλό να μας σφυρίζουν οι οπαδοί μας. Παίζουμε με μια ομάδα που δεν είναι στο επίπεδο μας. Έχουμε χαλαρώσει όλοι όμως και μπορεί να πάθουμε ζημιά. Μπείτε ποιο δυνατά, παίξτε πιο ελεύθερα και θα έρθει το γκολ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ