ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Δεν περίμενα αυτό το δώρο"

Φερέιρα: "Δεν περίμενα αυτό το δώρο"
INTIME SPORTS

Ομιλία με νόημα από Φερέιρα που εκτός από τις συστάσεις μίλησε και για το "δώρο" του αντιπάλου. Τετ α τετ με Λέτο και Κουίνσι.

Εκνευρισμένος από την απόδοση της ομάδας του και συνάμα έκπληκτος από την απώλεια του Ολυμπιακού έδειξε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Δευτέρας, όπου ο Σαριέγκι έκανε θεραπεία και δύσκολα θα είναι στην αποστολή του ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εκτός από τις συστάσεις και τα παράπονα που έκανε στους παίκτες του αναφέρθηκε στην απρόσμενη βαθμολογική απώλεια του Ολυμπιακού.

" Δεν περίμενα να μας κάνει αυτό το δώρο από τον αντίπαλός μας, γι' αυτό πρέπει να μην το επιστρέψουμε. Ο αντίπαλος μας έχασε βαθμούς και εμείς πρέπει να το αξιοποιήσουμε και να κρατήσουμε το προβάδισμα. Χρειάζεται προσοχή και δεν πρέπει να χάσουμε ξανά τη διαφορά, όπως κάναμε με τους 5 βαθμούς" είπε χαρακτηριστικά για το ματς των "ερυθρόλευκων" στο Καυτανζόγλειο με την Δόξα Δράμας.

Εν συνεχεία στάθηκε στην μέτρια εικόνα των ποδοσφαιριστών του με τους "Φαίακες" λέγοντας χαρακτηριστικά: " Θα πρέπει να γνωρίζετε πως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Παρατήρησα πως δεν κάνατε τίποτα απ' όσα λέμε και κάνουμε τις προπονήσεις. Οφείλουμε να βελτιωθούμε για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως".

Αναφερόμενος στην συνέχεια αλλά και το παιχνίδι του Πανιωνίου, είπε με νόημα: " Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Όμως θέλω απ' όλους σας να δώσετε το 100% αυτό τον μήνα και να ξεπεράσουμε κόπωση και τραυματισμούς. Πλέον, κοιτάμε τον αγώνα Κυπέλλου, μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να προχωρήσουμε."

Τετ α τετ και συστάσεις σε Λέτο

Ο Πορτογάλος τεχνικός λίγο μετά την προπόνηση είχε ολιγόλεπτα τετ α τετ με ορισμένους από τους παίκτες του.

Πρώτος ήταν ο Σεμπαστιάν Λέτο, με τον Αργεντίνο άσο και σκόρερ του γκολ με την Κέρκυρα να δέχεται τις συστάσεις του 65χρονου τεχνικού για να είναι πιο ήρεμος και απλός στο παιχνίδι του.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε και με τον Κουίνσι Οβόσου Αμπέγιε προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι 100% έτοιμος για να επιστρέψει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ