ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φάμπρι: "Επιβάλλεται να νικήσουμε για την ιστορία μας"

Φάμπρι: "Επιβάλλεται να νικήσουμε για την ιστορία μας"
INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι μίλησε στους παίκτες του και τους ζήτησε να παίξουν για την ιστορία του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι παρουσιάζεται ως καθοριστικό για τη συνέχεια του Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ στην τεχνική ηγεσία.

Όπως είναι φυσικό, ο Ισπανός έχει αντιληφθεί τι γράφεται στον ελληνικό Τύπο το τελευταίο τριήμερο και έχει καταλάβει ότι το βράδυ της Κυριακής, παίζει το μέλλον του.

Πάντως, ο Φάμπρι δεν έδειχνε νευρικός ή ανήσυχος στις προπονήσεις και ακολούθησε την τακτική που φαίνεται πως υιοθετεί πριν τα παιχνίδια. Δηλαδή, πολλή κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές, ανάλυση, βίντεο με τον αντίπαλο και αρκετή εμβάθυνση στην τακτική.

Το σίγουρο είναι πως επιχείρησε να περάσει στους ποδοσφαιριστές του την εντύπωση ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι τελικός για όλους. Όχι μόνο για αυτόν, αλλά και για τους ίδιου.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, ο 57χρονος κόουτς ανέφερε στους πράσινους: " Πρέπει να προσέξουμε τα στημένα του αντιπάλου. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολες. Παίρνουν καλές θέσεις κι έχουν ψηλούς παίκτες, που πρέπει να τους σταματήσουμε. Ο Ατρόμητος έχει σφιχτή ομάδα.

Παίζουν πειθαρχημένα, δεν δέχονται εύκολα γκολ και οφείλουμε να έχουμε συνεχή κίνηση για να δημιουργήσουμε φάσεις. Επιβάλλεται να νικήσουμε για την ιστορία μας. Μία νίκη θα τα αλλάξει όλα. Τόσο την ψυχολογία μας, όσο και την αγωνιστική εικόνα μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ