ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φάμπρι: "Σας θέλω λιοντάρια"

Φάμπρι: "Σας θέλω λιοντάρια"
INTIME SPORTS

Επική ομιλία του Φάμπρι προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου τους εξήγησε τι κάνουν τα λιοντάρια όταν προσεγγίζουν τις λέαινες!

Απίστευτη και όμως αληθινή είναι η ομιλία του Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ισπανός προπονητής, μετά τα κάστρα και την υπεράσπισή τους, προέτρεψε τους "πράσινους" να γίνουν τα πιο ισχυρά λιοντάρια, ώστε να... προσεγγίσουν τις λέαινες!

Αναλυτικά ένα απόσπασμα της ομιλίας του:

"Στη ζούγκλα υπάρχουν πολλές λέαινες. Διακόσιες ας πούμε. Την ίδια ώρα υπάρχουν είκοσι λιοντάρια. Τα πιο ισχυρά πηδάνε τις λέαινες. Την ώρα που ζευγαρώνουν δημιουργούν μια γραμμή κατουρώντας γύρω από τη λέαινα. Αυτήν τη γραμμή μπορεί να την περάσει μόνο όποιος είναι πιο ισχυρός για να πηδήξει τη λέαινα. Θέλω για εσάς μέσα στο γήπεδο να υπάρχει αυτή η γραμμή. Να μην επιτρέπετε σε κανέναν να την περάσει. Σας θέλω τα πιο ισχυρά λιοντάρια".

Δεν τα βρήκαν Παναθηναϊκός και Βύντρα

Άκαρπη απέβη η συνάντηση των διοικούντων της ΠΑΕ με τον δικηγόρο του Λουκά Βύντρα, για τη λύση του συμβολαίου το απόγευμα της Τρίτης. Πρόταση για μείωση των ετήσιων αποδοχών του, φέρεται να κατέθεσε ο διεθνής αμυντικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ