ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ευτυχισμένος ο Τοτσέ, αποθεώνει Φερέιρα

Ευτυχισμένος ο Τοτσέ, αποθεώνει Φερέιρα
INTIME SPORTS

Ο Τοτσέ κάθε άλλο παρά μετανιώνει από την επιλογή του να έρθει στον Παναθηναϊκό, αφού δεν κρύβει πόσο ικανοποιημένος είναι στην Παιανία. Τα κολακευτικά σχόλια για τον Φερέιρα.

Η μεταγραφή του Τοτσέ στον Παναθηναϊκό από την Καρταχένα, ήταν ένα κρας τεστ για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Αυτό μάλιστα πιστεύει και ο ίδιος.

Ο Ισπανός επιθετικός των "πρασίνων" ήταν πολύ ικανοποιημένος μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Δόξα Δράμας και όπως τόνισε σε ανθρώπους από το περιβάλλον του, γι' αυτό ήρθε στην Παιανία.

"Γι αυτό ήρθα. Για να σκοράρω και είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πάνε καλά το τελευταίο διάστημα. Γι' αυτό ήθελα να έρθω στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, σε μια μεγάλη ομάδα, για να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ σε υψηλό επίπεδο" , είπε μεταξύ άλλων ο 29χρονος φορ, ενώ δεν ξέχασε να αποθεώσει τον προπονητή του:

"Αισθάνομαι πολύ καλά και σ' αυτό μ' έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο προπονητής μου. Έχει βρει τα "κουμπιά" μου και πλέον νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω πολύ περισσότερα στην ομάδα. Ακόμη και στην άμυνα αν χρειαστεί, όταν δεχόμαστε πίεση... Μ' αρέσει που σκοράρω και θεωρώ ότι τα έχω πάει σχετικά καλά. Σαφώς βεβαίως μπορώ να πάω πολύ καλύτερα. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ