ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχουν ρυθμιστεί οι εκκρεμότητες για την αδειοδότηση

Έχουν ρυθμιστεί οι εκκρεμότητες για την αδειοδότηση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την εξόφληση του Ταυλαρίδη, στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία υπόθεση σε εκκρεμότητα. Παρελθόν ο Μπαλτάκος, διευκρίνιση για το ρεπορτάζ για την τραπεζική χρηματοδότηση. Διαβάστε στο Sport.24.gr.

Η πρόνοια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να δημιουργήσουν ένα "οικονομικό μαξιλαράκι ασφαλείας" για απρόβλεπτες καταστάσεις, αποδείχτηκε χρήσιμη στη διένεξη με τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Με τον χρόνο να πιέζει λόγω της λήξης της προθεσμίας (31/3) για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων, η ΠΑΕ δεν είχε άλλη επιλογή από την εξόφληση του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τους διοικούντες, έχουν ήδη καταβληθεί τα περίπου 150.000 ευρώ στο λογαριασμό του Ταυλαρίδη.

Το μοναδικό θέμα προς διευθέτηση παραμένει η πληρωμή της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης, για την οποία η διοίκηση έχει προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και αναμένει τη δικαστική ετυμηγορία.

Όσον αφορά τις άλλες εκκρεμείς υποθέσεις, όπως των Μάικλ Εσιέν, Σέρχιο Σάντσεθ και Έκι Γκονζάλες, από την ΠΑΕ επιμένουν ότι όλα έχουν ρυθμιστεί και ο φάκελος είναι πληρέστατος. Κάτι που θεωρούν ότι θα αποδειχτεί σύντομα με την έγκριση που θα λάβει από την Επιτροπή Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας.

"Δεν έχουμε κανένα ανοιχτό ζήτημα, τα έχουμε κλείσει όλα, ο Παναθηναϊκός θα περάσει την αδειοδότηση της ΕΠΟ και της UEFA" σχολιάζουν από το Τριφύλλι και υποστηρίζουν πως δόθηκε μεγαλύτερη διάσταση απ' ότι έπρεπε.

Παρελθόν ο Μπαλτάκος

Εντελώς αθόρυβα, ο Τάκης Μπαλτάκος έχει αποχωρήσει από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επίσημη ανακοίνωση δεν πρόκειται να εκδοθεί, επειδή ο νομικός δεν είχε προλάβει να ενταχθεί στο ΔΣ και να αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου, διότι είχε διαφανεί από τις πρώτες ημέρες ότι δεν συναινούσε στην πολιτική που είχε υιοθετήσει η διοίκηση υπό τον Γιάννη Αλαφούζο. Μία συνεργασία που άρχισε με πολλές προσδοκίες, τελείωσε άδοξα...

Η Alpha συνδέεται με τον Ερασιτέχνη

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας "insider.gr", υποστηρίζει ότι οι τράπεζες δεν πρόκειται να χρηματοδοτήσουν την κατασκευή γηπέδων χωρητικότητας 30-35.000 θέσεων, αφού τα κρίνουν μη βιώσιμα και ασύμφορα. Ασφαλώς, το ρεπορτάζ σχετίζεται ευθέως με τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να αποκτήσουν νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Ωστόσο, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική... Η Alpha συνδέεται ήδη με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μέσω της Διπλής Ανάπλασης, έχοντας την υποχρέωση να παραδώσει έτοιμο και λειτουργικό ένα αθλητικό κέντρο στο Βοτανικό, ώστε να λάβει άδεια λειτουργίας για το Mall που έχει στην κυριότητα της, στην ίδια περιοχή. Επομένως, η ανάμειξη της στο Γουδί εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο και όχι μόνο με τους κανόνες της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δικηγόρος Ταυλαρίδη για ΠΑΟ: "Ο Στάθης δεν είναι Κωτσόβολος"
Καταβάλει τα οφειλόμενα στον Ταυλαρίδη ο Παναθηναϊκός!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ