ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης"

"Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης"
INTIME SPORTS

Οι Αμπεΐντ και Κλωναρίδης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη υποστήριξαν πως ο Παναθηναϊκός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης για τη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Άρη με 2-1 το Σάββατο το βράδυ σε ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας και μια νίκη που κάλλιστα μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία των πράσινων μετά την ήττα στο ντέρμπι.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα οι Αμπεΐντ και Κλωναρίδης σε δηλώσεις τους δεν στάθηκαν τόσο στη νίκη όσο στα περιθώρια βελτίωσης των πράσινων αλλά και τον τραυματισμό του Μαρινάκη. Μάλιστα ο Αμπεΐντ αποθέωσε τον κολλητό του Βίκτωρα Κλωναρίδη για τα δυο γκολ που σημείωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεχντί Αμπεΐντ

''Είχαμε μια καλή νίκη. Είμαστε ικανοποιημένοι γι' αυτό. Ήταν ένα σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα και νομίζω πως θα μας βοηθήσει για την συνέχεια της σεζόν''.

Σκόραρε και ο κολλητός σου (σ.σ. Κλωναρίδης). Χάρηκες γι’ αυτό;
''Ναι. Χαίρομαι για τον αδερφό μου τον Βίκτωρα. Σκόραρε δύο φορές. Είναι καλό για την ομάδα όταν ο κάθε παίκτης δίνει και κάτι νέο. Φανταστικό παιχνίδι για τον Βίκτωρα!''.

Μετά από δύο χρόνια ήρθε η νίκη στην Θεσσαλονίκη. Αρχίζετε να βρίσκετε το ρυθμό σας;
''Θέλουμε να πάρουμε όλα τα ματς. Έχουμε την ομάδα για να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Έχουμε καλούς παίκτες και αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας θα το πετύχουμε. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι''.

Πως αισθάνθηκες όταν είδες τον Νίκο Μαρινάκη να αντιμετωπίζει πρόβλημα;
''Ανησυχήσαμε πολύ για τον Νίκο. Μάθαμε αμέσως πως πήγε στο νοσοκομείο και ότι ήταν καλύτερα. Ελπίζω να γίνει τελείως καλά''.

Τώρα έχετε τα Γιάννινα, χωρίς τον κόσμο σας…
''Είναι σημαντικό το γεγονός πως δεν θα έχουμε τον κόσμο μας που στηρίζει τις προσπάθειές μας. Πρέπει όμως να είμαστε αυτοί που πρέπει και να νικήσουμε γιατί αυτός είναι ο στόχος μας''.

Κλωναρίδης: "Όλο και καλύτεροι"

Από την πλευρά του ο Βίκτωρας Κλωναρίδης είπε μετά το τέλος του ματς:

''Είμαι χαρούμενος που σκόραρα όπως είναι λογικό. Όμως ο στόχος ήταν να πάμε στην Θεσσαλονίκη και να νικήσουμε. Οπότε είναι μεγαλύτερη η χαρά για την νίκη, τόσο για μένα όσο και για όλη την ομάδα''.

Έδειξες να βρίσκεις τον ρυθμό σου…
''Για έναν χρόνο περίπου, ουσιαστικά δεν αγωνιζόμουν. Τώρα που αγωνίζομαι σε κάθε αγώνα αισθάνομαι όλο και καλύτερα''.

Πήρατε τη νίκη με τον Άρη και ακολουθεί θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα στα επόμενα ματς…
''Είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά όπως βλέπετε όλοι σας κάθε μέρα βελτιωνόμαστε''.

Τώρα ακολουθεί το ματς με τα Γιάννινα μετά την διακοπή…
''Δεν θα αγωνιστώ λόγω της κόκκινης κάρτας που πήρα. Είμαι σίγουρος όμως πως θα νικήσουμε''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ