ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχει γίνει συνήθεια στον Παναθηναϊκό

Έχει γίνει συνήθεια στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει έντεκα από τις είκοσι μια φετινές του νίκες του ενώ πρώτα έχει πετάξει ένα ημίχρονο όπως έκανε και στην Τρίπολη

Ένα παιχνίδι απέμεινε μέχρι την λήξη της φετινής κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και της έναρξης των πλέι οφ και ο Παναθηναϊκός έδειξε και στην Τρίπολη πως βρίσκει ξανά τον δρόμο του.

Κάτι απόλυτος θετικό, σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, και την θέληση των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού να οδηγήσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούν.

Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα πήραν την 4 συνεχόμενη νίκη τους επικρατώντας της ομάδας της Αρκαδίας με 2-0 και πετυχαίνοντας και τα δυο τους τέρματα στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Έχοντας βέβαια «πετάξει» και πάλι ένα ημίχρονο, το πρώτο όπως μας έχουν συνηθίσει φέτος, στο οποίο έκαναν μόνο μια φάση αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Αυτή ήταν η 11 φορά σε εικοσιένα παιχνίδια που συνέβη κάτι αντίστοιχο και μάλιστα στα προηγούμενα 10 από τα 11 το σκορ του ημιχρόνου ήταν και πάλι ισόπαλο χωρίς τέρματα ενώ σε ένα το Τριφύλλι ήταν πίσω στο σκορ και κατάφερε να το γυρίσει.

Θα μπορούσαμε να πούμε λοιπόν ότι έχει γίνει συνήθεια στους παίκτες του Παναθηναϊκού να είναι στο 0-0 στην ανάπαυλα, και να παίρνει τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο καθώς μιλάμε για κάτι που έχει συμβεί 10 φορές σε 29 αναμετρήσεις, σχεδόν στο 1/3 του πρωταθλήματος, ενώ σε μια εξ αυτών το Τριφύλλι ήταν πίσω στο σκορ.

Περισσότερα από τα μισά

Ακόμα πιο χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ενώ στο πρώτο μισό και μέχρι τις αρχές Γενάρη και το ματς με τον Παναιτωλικό η αναλογία ήταν 2 στα 13 ματς για το Τριφύλλι στο δεύτερο μισό της σεζόν είναι κάτι που έχει συμβεί 9 φορές σε 16 παιχνίδια, παραπάνω δηλαδή από τα μισά.

Η συνήθεια που έχει γίνει λατρεία στο Τριφύλλι φυσικά και δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός ναι μεν πετάει ένα ημίχρονο αλλά από την άλλη παλεύει κάθε ματς μέχρι τα τελευταία του λεπτά.

Ενόψει βέβαια των πλέι οφ και των αγώνων με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή καθώς ίσως σε αυτά τα ματς πληρώσει τα «πεταμένα» πρώτα ημίχρονα.

Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 0-2 (0-0)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2 (1-0)
Πας Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-1 (0-0)
Παναθηναϊκός-Δόξα Δράμας 1-0 (0-0)
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0 (0-0)
Δόξα Δράμας-Παναθηναϊκός 0-1 (0-0)
Παναθηναϊκός-Ξάνθη 3-0 (0-0)
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-2 (0-0)
Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (0-0)
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 3-0 (0-0)
Αστ. Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-2 (0-0)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ