ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχει προταθεί ο Μπανανά στον Παναθηναϊκό αλλά μέχρι εκεί

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωναν ότι ο Μπανανά είναι ένας από τους παίκτες που έχει προταθεί στο "τριφύλλι" τις τελευταίες μέρες χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι παραπάνω.

Αρκετοί παίκτες έχουν προταθεί το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό και ένας εξ αυτών είναι και ο Γιάγια Μπανανά ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά.

Τις τελευταίες μέρες γράφτηκε πως ο 26χρονος στόπερ είναι από τους βασικούς στόχους του τριφυλλιού και πως θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μολέντο σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει.

Από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωναν ότι έχει προταθεί ο Μπανανά, αλλά διέψευδαν κάθε τι άλλο γράφτηκε σχετικά με τον αμυντικό από το Καμερούν. Βέβαια θα πρέπει να αφήσουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ενδιαφέρον για τον 26χρονο αμυντικό ο οποίος είναι ένας από τους στόπερ που με την παρουσία του τα τρία χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Επίσης το θετικό είναι ότι κυκλοφορεί στην "αγορά" ως ελεύθερος και από τη στιγμή που οι πράσινοι δεν έχουν πολλά λεφτά να διαχειριστούν αυτό παίζει σίγουρα ρόλο.

Το πιθανότερο όμως ακόμα και αν προχωρήσει το τριφύλλι στην συγκεκριμένη κίνηση είναι πως ο Μπανανά δεν θα αποκτηθεί ως "αντί-Μολέντο" αλλά ως "αντί-Τελάντερ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ