ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό

Εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό με διαδοχικά ραντεβού των παλαιμάχων με τους μετόχους. Αναλαμβάνει την ΓΗΠΕΛ ο Τζίγγερ. Ευκαιρία και για την αδειοδότηση.

Πολλά είναι τα μέτωπα για τον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν θα κλείσουν με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας.

Η ΕΠΟ θα κάνει τα... στραβά μάτια και θα καθυστερήσει λίγο τους φακέλους Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητας στις δυο ομάδες να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους το πολύ μέχρι την Τρίτη το πρωί.

Τι σημαίνει αυτό; Πως το προγραμματισμένο ραντεβού των παλαιμάχων, που θέλουν να ασκήσουν διοίκηση, με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τους υπόλοιπους μετόχους (αδερφοί Γιαννακόπουλου, Πολέμης, Πατέρας) δίνει την ευκαιρία, αν όλα πάνε καλά, για ευρωπαϊκή συμμετοχή του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Μάλιστα ο Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε πως το 1.7 εκ. ευρώ που έβαλε στα ταμεία είναι διαθέσιμο, εφόσον υπάρξει νέο διοικητικό σχήμα.

ΓΗΠΕΛ και... Άρης

Όλη η φασαρία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο γίνεται για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και τη σύμβαση με την ΓΗΠΕΛ.

Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη ξεκαθάρισε πως αναλαμβάνει την, μοναδική σύμφωνα με τον ίδιο, ποινική ρήτρα της κατασκευάστριας εταιρείας (ΑΚΤΩΡ) που στο σύνολο της ίσως φτάσει τα 3 εκ. ευρώ μαζί με την εφορία.

Ουσιαστικά η διαφωνία με την πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου είναι πως ο γνωστός επιχειρηματίας πιστεύει πως θα υπάρξουν ευθύνες και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζητώντας από τον Τζίγγερ να τις αναλάβει. Αν βρεθεί εκεί η χρυσή τομή, τότε ανοίγει και ο δρόμος για ένα καλύτερο μέλλον.

Τέλος να πούμε πως οι παίκτες δεν υπογράφουν τίποτα αν δεν δουν φως στο τούνελ των εξελίξεων και χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ