ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

"Ετσι σας θέλω και στο ντέρμπι"

"Ετσι σας θέλω και στο ντέρμπι"
INTIME SPORTS

Το πάθος ξεχειλίζει στις προπονήσεις του "τριφυλλιού" ενόψει Ολυμπιακού και ένα δυνατό μαρκάρισμα του Μπουμσόνγκ με τον Λέτο, εξόργισε τον Αργεντίνο άσο. "Ετσι σας θέλω και στο ντέρμπι" τους είπε ο Φερέιρα που είδε τον Σισέ σε ρόλο "πυροσβέστη" να λύνει το θέμα.

Ενα σκληρό μαρκάρισμα του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στον Σεμπαστιάν Λέτο λίγο έλειψε να "τινάξει" στον αέρα την προπόνηση της Τετάρτης στον Παναθηναϊκό.

Επενέβη στα αποδυτήρια ο Τζιμπρίλ Σισέ που με την βοήθεια του Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσαν τέλος στο φραστικό επεισόδιο του Γάλλου αμυντικού με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό. Τι ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικός από τους παίκτες του μετά από την σκηνή αυτή...

Το πάθος την τελευταία εβδομάδα ξεχειλίζει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, αφού άπαντες δείχνουν το καλύτερό τους εαυτό για να πείσουν τον προπονητή τους πως αξίζουν φανέλα βασικού στο παιχνίδι της χρονιάς στο Καραϊσκάκη.

Για τον λόγο αυτό στο "διπλό" της προπόνησης ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έκανε ένα σκληρό τάκλιν στον Σεμπαστιάν Λέτο, με συνέπεια ο Αργεντίνος άσος να αντιδράσει ακαριαία, φωνάζοντας στον συμπαίκτη του.

" Τι κάνεις εκεί, ρε.." είπε και συνέχισε να του τα "ψέλνει" αφού φοβήθηκε μην χτυπήσει και χάσει το μεγάλο ματς του Σαββάτου κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο Γάλλος αμυντικός όσο ψύχραιμος ήταν... ανταποκρίθηκε και απάντησε και αυτός με "γαλλικά" με συνέπεια σαν τα "κοκόρια" να είναι έτοιμα να αρπαχτούν. Προσωρινά το επεισόδιο διακόπηκε αλλά συνεχίστηκε "φραστικά" μέσα στα αποδυτήρια.

"Ετσι σας θέλω και στο ντέρμπι"

Την λύση τότε έδωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ που σε ρόλο "πυροσβέστη" μπήκε στην μέση και χώρισε τους δύο "τσατισμένους" συμπαίκτες του.

Την "σκυτάλη" πήρε ο τεχνικός της ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα που παρακολουθούσε το περιστατικό και κατευθείαν ζήτησε από όλους τους "πράσινους". " Ετσι σας θέλω και στο ντέρμπι" εννοώντας την μαχητικότητα και το πάθος που έδειχναν στο "οικογενειακό" κατ' αλλά διπλό.

Το περιστατικό τελείωσε άμεσα και οι δυο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν μαζί μετά το τέλος της προπόνησης, δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει το "οποιοδήποτε" μεταξύ τους θέμα.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ