ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτοιμο πλάνο ο Βγενόπουλος την ώρα που η UEFA πιέζει

Έτοιμο πλάνο ο Βγενόπουλος την ώρα που η UEFA πιέζει
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται έτοιμος να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το οικονομικό αδιέξοδο. Αν όντως έχει πλάνο πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα αφού η UEFA κάλεσε νωρίτερα το τριφύλλι να δώσει εξηγήσεις για χρωστούμενα στα οποία συμπεριλαμβάνεται χρέος για τη μεταγραφή Σισέ.

Την ώρα που ο Ανδρέας Βγενόπουλος διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να κάνει δυνατό μπάσιμο στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έρχεται ακόμα ένα που τον θέλει με έτοιμο πλάνο το οποίο θα δώσει λύση στο οικονομικό αδιέξοδο του τριφυλλιού.

Σύμφωνα με την Sportday, υπάρχουν ήδη επαφές ανάμεσα στις πλευρές Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου, ενώ δεν αποκλείεται την κίνηση του δεύτερου να την ακολουθήσουν και άλλοι μέτοχοι όπως ο Ζολώτας.

Το έτοιμο πλάνο του Βγενόπουλου, πέρα από την τιμή της μετοχής και την ΓΗΠΕΛ, συμπεριλαμβάνει και την επόμενη μέρα στην πράσινη ΠΑΕ.

Μια ήμερα η οποία, όπως αναφέρει η Derby, είναι αρκετά πιεστική καθώς η UEFA έστειλε έγγραφο στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με το οποίο θα δώσουν εξηγήσει για το Financial Fair Play νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Στα τέλη Φλεβάρη λοιπόν το τριφύλλι θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει τα χρήματα να πληρώσει ή να διακανονίσει τα οφειλόμενα παλαιοτέρων ετών που ανέχονται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Σε αυτό το χρέος περιλαμβάνεται το ποσό που χρωστάει ακόμα στη Μαρσέιγ για την μεταγραφή Σισέ.

Αν δεν δοθούν η εγγυήσεις στην UEFA, είναι άγνωστο ποια απόφαση θα πάρει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Την ίδια ώρα υπάρχει η κλήση για τα τέλη Μάρτη, εκεί που θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να δώσει εξηγήσεις για χρωστούμενα ύψους 8 με 9 εκατ. ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν βρεθούν αυτά τα χρήματα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ακόμα και να μείνουν οι πράσινοι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ