ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ετοιμάζει πρόταση για Καπίνο η Μάιντς

Ετοιμάζει πρόταση για Καπίνο η Μάιντς
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Καπίνο έχει προσελκύσει και γερμανικό ενδιαφέρον με την Μάιντς να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του. Η Μπενφίκα έτοιμη να πουλήσει και τους δυο γκολκίπερ.

Το παιχνίδι "πόκερ" που παίζετε γύρω από το όνομα του Στέφανο Καπίνο και ενδεχόμενης πώλησης του σε ομάδα του εξωτερικού καλά κρατεί. Μετά την επιστροφή του από την Λισσαβόνα και την απόρριψη της πρότασης της Σπόρτινγκ ο νεαρός γκολκίπερ περιμένει να δει τι θα γίνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον που όλα δείχνουν ότι θα είναι στο εξωτερικό αρκεί βέβαια να βρει τις προϋποθέσεις που θέτει.

Σύμφωνα με πληροφορίες πλην του ενδιαφέροντος από Πορτογαλία και Ισπανία και ομάδα που αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Καπίνο.

Συγκεκριμένα αυτή είναι η Μάιντς η οποία έλυσε την συνεργασία της με τον Κρέσιτς και έναν ακόμα γκολκίπερ που είχε στο ρόστερ της στην διάρκεια του καλοκαιριού και ψάχνει για έναν τερματοφύλακα που θα θα υπερασπιστεί ως βασικός την εστία της τη νέα σεζόν. Οι Γερμανοί μάλιστα έχουν και τα λεφτά τα οποία θα μπορούσαν να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό για να πει το ναι αλλά και στον διεθνή γκολκίπερ. Το θέμα είναι πότε και αν θα έρθει η πρόταση από την Μάιντς αν δεν έχει έρθει ήδη.

Δεν έχει πει την τελευταία της λέξη η Μπενφίκα

Σε ότι έχει να κάνει με την Μπενφίκα τώρα το ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρει πως οι Πορτογάλοι ακόμα δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη σε ότι έχει να κάνει με τον Καπίνο.

Αυτό γιατί οι "Αετοί της Λισαβόνας" είναι σε διαπραγματεύσεις να πουλήσουν και τους δυο γκολκίπερ που διαθέτουν. Τόσο τον Όμπλακ που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και τον Αρτούρ. Κάτι που φυσικά αν γίνει θα κάνει τους ανθρώπους της Μπενφίκα να κινηθούν άμεσα για τον αντικαταστάτη τους ψάχνοντας όχι για έναν αλλά για δυο γκολκίπερ και σε αυτή την περίπτωση ένας εξ αυτών αναμένεται να είναι ο Καπίνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ