ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εσιέν και Ζέκα δοκιμάστηκαν ως κεντρικοί χαφ του Παναθηναϊκού

Εσιέν και Ζέκα δοκιμάστηκαν ως κεντρικοί χαφ του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Στραματσόνι δοκίμασε στη μεσαία γραμμή ως κεντρικό δίδυμο τους Μάικλ Εσιέν και Κάρλος Ζέκα, διατηρώντας τον Γκανέζο και μεταθέτοντας τον Πορτογάλο!

Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε αποφασίσει να αρχίσει τον Μάικλ Εσιέν στην ενδεκάδα του ντέρμπι, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον διαιτητή Παππά, ο οποίος δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του! Τελικά, αναμένεται να υλοποιήσει την απόφαση του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Στις ασκήσεις τακτικής στην προπόνηση της Πέμπτης (26/11), ο Στραματσόνι έκανε διάφορες δοκιμές, αλλά αυτή που ξεχώρισε αφορούσε το κεντρικό δίδυμο των χαφ. Ο Γκανέζος διατηρήθηκε ως αμυντικός χαφ και δίπλα του τοποθετήθηκε ο Κάρλος Ζέκα, έχοντας πιο επιτελικό ρόλο.

Είναι προφανές ότι από τον συγκεκριμένο συνδυασμό, ο Ιταλός προσδοκά να κερδίσει την εμπειρία, την αντίληψη και τις ικανότητες του Εσιέν και τις αντοχές, τα τρεξίματα, τα κλεψίματα και την επιμονή του Ζέκα. Θεωρεί πως ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών θα δημιουργήσει πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό στη μεσαία γραμμή και θα του επιτρέψει να ελέγξει το ρυθμό.

Επίσης, στο κέντρο της άμυνας παρέμειναν οι Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, στο αριστερό άκρο ο Νάνο και στο δεξί εναλλάχτηκαν οι Μαρινάκης και Τριανταφυλλόπουλος. Όσο για τα άκρα της μεσαίας γραμμής, στο αριστερό δοκιμάστηκαν ο Πράνιτς και ο Καλτσάς και στο δεξιό ο Ατζαγκούν και ο Αμπέντ. Ακόμα, επιθετικό δίδυμο άρχισαν ο Μπεργκ και ο Καρέλης και έπειτα πήραν τη θέση τους οι Κλωναρίδης, Λάμπρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ