ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται την Κυριακή ο Μπαϊράμι, τον ακολουθούν οι υπόλοιποι

Έρχεται την Κυριακή ο Μπαϊράμι, τον ακολουθούν οι υπόλοιποι

Ο Εμίρ Μπαϊράμι θα έρθει τη Κυριακή στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι πράσινοι αναμένεται να κλείσουν άλλους δυο-τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο χορός των αφίξεων για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ανοίγει την Κυριακή με τον Εμίρ Μπαϊράμι να έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στο Τριφύλλι.

Ο Σουηδός άσος ο οποίος αποτελούσε διακαή πόθο θα ερχόταν στο Τριφύλλι ανεξαρτήτως του αν οι πράσινοι έπαιρναν άδεια ή μη.

Με το που στο Τριφύλλι όμως πήραν την αδειοδότηση έβαλαν μπροστά τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους και είχαν συνομιλία με τους ανθρώπους του Σουηδού άσου και ρύθμισαν τις λεπτομέρειες ώστε ο Μπαϊράμι να έρθει την Κυριακή στην Αθήνα, να περάσει ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα και εν συνεχεία να παρουσιαστεί την Τρίτη.

Πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι μέσα στην άλλη εβδομάδα να έχουν κλείσει άλλους δυο-τρεις ποδοσφαιριστές με πρώτους στο πλάνο τους Μπέργκ και Φάλκενμπεργκ και παράλληλα να προχωρήσουν το κομμάτι των αποδεσμεύσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ