ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται Ελλάδα ο Πράνιτς

Έρχεται Ελλάδα ο Πράνιτς

Προς happy end οδεύει το "σήριαλ Πράνιτς" στον Παναθηναϊκό, με τις τελευταίες πληροφορίες να φέρνουν τον παίκτη στην Αθήνα μέσα στο ερχόμενο 24ωρο για να υπογράψει. Αποφασίζει για Μπαλμπόα ο Αναστασίου.

Μπορεί να έχουν ήδη διεξαχθεί οι δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής Super League, ωστόσο ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη μεταγραφική του δραστηριότητα ψάχνοντας μία καλή προσθήκη λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών.

Μία τέτοια είναι και ο Ντάνιελ Πράνιτς, με τους "πράσινους" να κυνηγούν για πάνω από μισό... καλοκαίρι τον 31χρονο Κροάτη μπακ-χαφ και να φαίνεται πως έστω και την ύστατη ώρα κερδίζουν το παιχνίδι.

Όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ, μετά και τις τελευταίες επαφές που έγιναν με την πλευρά του Πράνιτς βρέθηκε γέφυρα επικοινωνίας και ο παίκτης αναμένεται στη χώρα μας το αργότερα μέχρι την Παρασκευή για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα του προσφέρει το "τριφύλλι".

Το πιθανότερο είναι πάντως σε αυτή την περίπτωση να αποκτηθεί ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και όχι ως κανονική μεταγραφή, μιας που το κόστος σε μία τέτοια περίπτωση φαντάζει αρκετά υψηλό για το οικονομικό πλάνο που έχουν θέσει οι άνθρωποι της ομάδας.

Αποφασίζουν για Μπαλμπόα

Εν τω μεταξύ, πολύ κοντά στο να προσθέσει στο ρόστερ του και τον Αντριάν Μπαλμπόα είναι ο Παναθηναϊκός. Ο νεαρός επιθετικός πραγματοποίησε την Τετάρτη τη δεύτερη προπόνησή του με την ομάδα και άφησε καλές εντυπώσεις, με την απόφαση για την απόκτησή του ή μη να λαμβάνεται εντός της ημέρας από τον Γιάννη Αναστασίου.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι πάντως να υπογράψει συμβόλαιο, με τον παίκτη να θεωρείται μία καλή και προσιτή οικονομιικά λύση για την επίθεση του "τριφυλλιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ