ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται δανεικός με οψιόν αγοράς ο Εμποκού

Έρχεται δανεικός με οψιόν αγοράς ο Εμποκού

Παρά την αβέβαιη κατάληξη του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο Ζοσέ Πολ Εμποκού θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ταξιδεύει για την Αθήνα.

Είναι τόσο έντονη η επιθυμία του Αντρέα Στραματσόνι για την απόκτηση του Ζοσέ Πολ Εμποκού, ώστε προτίθεται να τον φέρει στον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν δεν προχωρήσει η πώληση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Tuttomercatoweb", ο Παναθηναϊκός και η Κάλιαρι, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του Κογκολέζου επιθετικού απέχουν ελάχιστα από την επίτευξη συμφωνίας.

Σε πρώτη φάση, ο Εμποκού θα ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού με μονοετή δανεισμό και θα προβλεφθεί οψιόν αγοράς 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Εμποκού φέρεται να προτιμά να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό επειδή συμμετέχει στους ομίλους του Europa League και μπορεί να διεκδικήσει τίτλους.

Επίσης, η ίδια ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι ο Στραματσόνι ζήτησε εκ νέου τον δανεισμό του Παναγιώτη Κονέ από την Ουντινέζε, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τη διοίκηση και τον ποδοσφαιριστή.

Ο 27χρονος χαφ αγωνίστηκε για 10 λεπτά στη νίκη της Ουντινέζε με 2-0 επί της Έμπολι, την Κυριακή (28/8) στο "Dacia Arena", αντικαθιστώντας τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Λούκας Εβανζελίστα.

UPDATE: Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο δημοσίευσε φωτογραφία του Ζοσέ Πολ Εμποκού, τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο αεροδρόμιο και ταξιδεύει για την Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει και έχουν ανταλλάξει τα απαραίτητα έγγραφα και απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ