ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ερωτηματικό για Μπεργκ στο ντέρμπι

Ερωτηματικό για Μπεργκ στο ντέρμπι
Μπεργκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποχώρησε στο 30' του αγώνα εναντίον της Σταντάρ Λιέγης ο Μάρκους Μπεργκ με "τσίμπημα" στον δικέφαλο και πλέον η συμμετοχή του στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό αποτελεί ερωτηματικό, όπως και ο βαθμός ετοιμότητάς του, αν τελικά αγωνιστεί στο Φάληρο.

Νέος μπελάς για τον Αντρέα Στραματσόνι, μόλις τρεις ημέρες πριν από το κρίσιμο ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού στο “Γ. Καραϊσκάκης”! Στο 30' της αναμέτρησης με την Σταντάρ Λιέγης αντικαταστάθηκε από τον Σεμπαστιάν Λέτο ο Μάρκους Μπεργκ, λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Ο Σουηδός φορ είχε αισθανθεί ενοχλήσεις από την προθέρμανση και νωρίς – νωρίς στο ματς, μόλις στο 2' πήγε στον Ρομπέρτο Μούτσι για την πρώτη ενημέρωση επί του προβλήματος, με ενοχλήσεις και πόνους στον δικέφαλο.

Ερωτηματικό για Μπεργκ στο ντέρμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τελικά αντικαταστάθηκε στο 30'. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί μετά το ματς και πολύ καλύτερα την Παρασκευή (4/11), αλλά η αντικατάστασή του έγινε σίγουρα για να μην... χειροτερέψει. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πλέον ο Σουηδός φορ αποκλείεται να είναι στο... 110% έτοιμος αν αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ