ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιχείρηση: "Παραμονή Σισέ"

Επιχείρηση: "Παραμονή Σισέ"
Σισέ INTIME SPORTS

Ξεκίνησε η προσπάθεια των φίλων του Παναθηναϊκού για να μεταπείσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ να παραμείνει στην ομάδα, με την αρχή να γίνεται στην Παιανία το Σάββατο το βράδυ.

Τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της ντροπής δεν έχει νόημα να τα επαναλαμβάνουμε, όμως είχαν ως αποτέλεσμα την απογοήτευση του Τζιμπρίλ Σισέ που δήλωσε πως αν τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν θα αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Αμέσως οι φίλοι του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την προσπάθεια να μεταπείσουν τον Γάλλο άσο, τόσο στην Παιανία όσο και στο ξενοδοχείο όπου έμενε η αποστολή.

"Για εμάς είσαι κάτι παραπάνω από θεός. Είσαι ένας από εμάς και μας αρέσει που είσαι γεννημένος νικητής. Βγάζεις μέσα στο γήπεδο τον τσαμπουκά της θύρας 13 στην κερκίδα και αυτό μας τρελαίνει. Μας έχεις κερδίσει με τη συμπεριφορά σου και οι περισσότεροι από εμάς ήρθαμε εδώ για να σε πείσουμε να μην φύγεις. Μείνει τουλάχιστον μια ακόμη χρονιά μαζί μας ώστε να τα πάρουμε και πάλι όλα", είπαν στον Σισέ στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή.

Ο Γάλλος απάντησε στους φίλους του Παναθηναϊκού: "Δεν με αφήνουν να κάνω αυτό που μπορώ". Για να του απαντήσουν οι πράσινοι: "Ξέρουμε ότι είσαι επαγγελματίας και άμα έρθει μια ομάδα και σου κάνει πρόταση μετά τα όσα έχουν γίνει θα θέλεις να φύγεις αλλά να έχεις στο μυαλό σου και εμάς και το δέσιμο που έχεις μαζί μας. Μείνε μαζί μας μια ακόμη χρονιά".

Στο τέλος τέσσερις φίλοι του "τριφυλλιού" μίλησαν με τον Δημήτρη Γόντικα και του είπαν: "Ένας ξένος ποδοσφαιριστής κάθεται και κλαίει μπροστά μας για όσα έχουν γίνει. Αν φύγει να ξέρετε ότι θα γίνει επανάσταση. Κάντε τα πάντα για να τον κρατήσετε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ