ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβεβαιώνει για την ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος

Επιβεβαιώνει για την ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος
Γιαννακόπουλος INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός όμως ζήτησε λίγες ημέρες υπομονή μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις.

Νωρίτερα το Σάββατο φήμες ήθελαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να σκέφτεται σοβαρά την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο άκουσμα των πληροφοριών η Παναθηναϊκή Συμμαχία απάντησε θετικά και μάλιστα κύκλοι τόνισαν πως περιμένουν με χαρά μία τέτοια εξέλιξη.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και από τα επίσημα χείλη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η επιβεβαίωση, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

"Είμαι θετικός, θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες μέρες", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ ο οποίος ζήτησε λίγες ακόμα ημέρες υπομονή μέχρι τις επόμενες ανακοινώσεις: " Θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες".

Αποθέωση στον "Τάφο του Ινδού"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βραβεύτηκε ως μέγας χορηγός του Ερασιτέχνη, μέσω των μέσων ενημέρωσης που διαθέτει, και τη στιγμή που μετέβη στο κέντρο του αγωνιστικού χώρο, δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο.

"Καλησπέρα σε όλους. Είναι χαρά και τιμή μου που μπορώ και βάζω και εγώ ένα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Δεσμευόμαστε ως οικογένεια και ως "Πράσινη" θα είμαστε κοντά στη 'μάνα του λόχου'", τόνισε παίρνοντας το μικρόφωνο, μετά τη βράβευση του από τον Ηλία Μιχαλαριά.

Οι οπαδοί τον αποθέωσαν με το γνωστό σύνθημα, ενώ ζήτησαν και νέο γήπεδο στη θέση του "Απόστολος Νικολαΐδης", με τον ίδιο να ανταποδίδει με χειροκρότημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ