ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιθετική τακτική στον Παναθηναϊκό ενόψει Τούμπας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ είχε υποστηρίξει πως ο Παναθηναϊκός θα πάει και στην Τούμπα για να κάνει το παιχνίδι του και θέλει από τους παίκτες του να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ όπως έδειξε και στην προπόνηση της Τρίτης.

Ελάχιστα λεπτά μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ με 2-0 στην Λεωφόρο στο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε σημειώσει πως το τριφύλλι θα πάει στην Τούμπα με σκοπό να κάνει το παιχνίδι του.

Θα κυνηγήσει ένα γκολ και θα διεκδικήσει τη νίκη καθώς γνωρίζει πως αν οι πράσινοι πάνε με σκοπό να διαφυλάξουν το υπέρ τους 2-0 ίσως τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως πρέπει.

Ο 48χρονος τεχνικός όμως δεν έχει μείνει στα λόγια όπως έδειξε και στην προπόνηση της Τρίτης, στην οποία ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης.

Ο Ουζουνίδης έδωσε έμφαση στην επιθετική τακτική καθώς το τριφύλλι θα ψάξει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση της Πέμπτης ώστε να βάλει τέλος εξασφαλίσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι μόνοι πράσινοι που δεν ήταν στη διάθεση του Ουζουνίδη ήταν οι Ζέκα, Τελάντερ οι οποίοι δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Αντίθετα ο Μολέντο που την περασμένη εβδομάδα γυμναζόταν μόνος του ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού έκαναν προθέρμανση και ακολούθως χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ποδοβόλεϊ και επιθετική τακτική. Ζέκα και Τελάντερ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ