ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις με το μυαλό στην... διακοπή

Επιστροφή στις προπονήσεις με το μυαλό στην... διακοπή
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε ρεπό την Τετάρτη στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου και οι διεθνείς παίκτες του Τριφυλλιού να μπορέσουν να ξεκουραστούν και την Πέμπτη θα ξεκινήσει η σύντομη προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί το ζητούμενο στο Τριφύλλι και να μην την πατήσει μετά από μια ακόμα διακοπή.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Τετάρτης επιστρέφουν την Πέμπτη το πρωί στις προπονήσεις για μια σύντομη προετοιμασία ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα με το μυαλό όλων στην... διακοπή.

Τόσο ο Γιάννης Αναστασίου όσο και οι ποδοσφαιριστές τους καλούνται να αποβάλλουν από πάνω τους την εικόνα της ομάδας που μετά από μια διακοπή παρουσιάζει ένα πιο κακό πρόσωπο σε σχέση με πριν.

Το Τριφύλλι πριν την διακοπή του πρωταθλήματος προερχόταν από μια σειρά καλά ματς κόντρα σε Εργοτέλη, Ολυμπιακό και Άρη και τώρα μετά την επιστροφή θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις αλλά και τις νίκες παίρνοντας τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρόκειται άλλωστε για το πρώτο ματς από μια σειρά εύκολων αγώνων όπου στόχος των πράσινων είναι το απόλυτο για να μπορέσει να αναρριχηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Παρόντες όλοι στην προπόνηση

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να δώσει ρεπό την Τετάρτη καθώς το πιθανότερο ήταν πως δεν θα είχε στην διάθεση του τους επτά διεθνείς ποδοσφαιριστές των πράσινων.

Την Πέμπτη το πρωί όμως στην επιστροφή στις προπονήσεις οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Καπίνο, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης και Καρέλης θα είναι κανονικά παρόντες και θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία των πράσινων.

Αλλαγές ενόψει

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει στο μυαλό του κάποιες αλλαγές ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε σχέση και με την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη αλλά φυσικά θα περιμένει να δει και την κατάσταση στην οποία θα είναι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Από τους επτά πράσινους οι Πράνιτς, Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος δέχτηκαν την μεγαλύτερη επιβάρυνση αγωνιζόμενοι σε δυο σερί 90λεπτα στην διάρκεια της απουσίας τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ