ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Καπίνο, κανονικά οι "κομμένοι"

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Καπίνο, κανονικά οι "κομμένοι"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Καπίνο επέστρεψε τρεις μέρες νωρίτερα από την άδεια του και προπονήθηκε την Δευτέρα μαζί με τους Ταμπάκη και Αναγνωστόπουλο. Υπό τις οδηγίες των Ρούτερ και Φος οι πέντε "κομμένοι".

Τρεις μέρες νωρίτερα επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Καπίνο με τον διεθνή γκολκίπερ των πράσινων να δίνει το παρών τη Δευτέρα στο νέο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού στο Κορωπί και να προπονείται υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριόγιαννη.

Ο Καπίνο δεν ήταν μόνος του καθώς το παρών έδωσαν και οι Αλέξανδρος Ταμπάκης και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος με τους τρεις πορτιέρο των πράσινων να γυμνάζονται μια μέρα νωρίτερα από ότι η υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού που επιστρέφει στις προπονήσεις την Τρίτη (16/7) το απόγευμα.

Αντίθετα ο Ορέστης Καρνέζης δεν πήγε στο Κορωπί αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η προπόνηση για τους γκολκίπερ την Δευτέρα ήταν προαιρετική και ο "Όρε" μπορεί να μην πήγε περιμένοντας να δει και τις εξελίξεις στο θέμα της μετακίνησης του ή μη στην Ουντινέζε.

Η προπόνηση των "κομμένων"

Οι τρεις γκολκίπερ όμως δεν ήταν οι μόνοι που προπονήθηκαν την Δευτέρα στο Κορωπί καθώς το παρών έδωσαν και οι πέντε "κομμένοι" του Τριφυλλιού.

Οι Βελάσκες, Φορναρόλι, Σο, Τοτσέ και Πίντο προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των Ρούτερ και Φος στο νέο "σπίτι" των πράσινων. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε πρέπει να παρέχει στους πέντε πράσινους κανονικά τεχνικό τιμ προκειμένου αυτοί να μην προσφύγουν στην FIFA.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ