ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή με... επιστροφές και απουσίες στον Παναθηναϊκό

Επιστροφή με... επιστροφές και απουσίες στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Ορέστης Καρνέζης επανήλθε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ανδρών σε αντίθεση με τους Μαυρία και Πίντο που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία καθώς πλέον δεν υπάρχει άλλη διακοπή μέχρι την ολοκλήρωση του και στον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που το ματς με τον Πλατανιά έχει οριστεί το προσεχές Σάββατο (30/3) δεν υπήρχε χρόνος για επιπλέον ξεκούραση.

Οπότε μετά το ρεπό της Κυριακής οι πράσινοι επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Φάμπρι την Δευτέρα (25/3) να μετράει παρουσίες και απουσίες στη πρώτη προπόνηση ενόψει του αγώνα με την ομάδα των Χανίων.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Ορέστη Καρνέζη να παίρνει κανονικά μέρος καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ανδρών, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τους Πίντο, Μαυρία.

Ο μεν Πορτογάλος που είχε χτυπήσει στον αγώνα της Τούμπας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Μαυρίας ο οποίος έπαιξε 90' με την Εθνική Νέων την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επίσης απόντες ήταν και οι Βελάσκες, Μπαρμπαρούσης οι οποίοι ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με την Βενεζουέλα και την Νέα Ζηλανδία αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα στη προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και pressing. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν πλην των Πίντο και Μαυρία και οι Ταμπάκης, Σεϊταρίδης που βρίσκονται στο στάδιο της επανόδου στην αγωνιστική δράση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ