ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή για Λουντ στον Παναθηναϊκό, πήρε και Βιγιαφάνιες

Επιστροφή για Λουντ στον Παναθηναϊκό, πήρε και Βιγιαφάνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα ανακοίνωσε την αποστολή των πράσινων για το ματς της Τρίτης (31/5) με τον ΠΑΟΚ που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Το όνομα του Ρόμπιν Λουντ αλλά και αυτό του Λούκας Βιγιαφάνιες συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που ανακοίνωσε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (30/5) για την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τρίτη (31/5).

Και αν ο Φιλανδός εξέτισε την τιμωρία του και είναι στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού δεν ισχύει το ίδιο και για τον Αργεντινό. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν στην διάρκεια της ημέρας, ίσως και πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Θεσσαλονίκη την απόφαση για την μείωση της ποινής του Βιγιαφάνιες. Προτιμήθηκε όμως ο έμπειρος μέσος να συμπεριληφθεί στην αποστολή ώστε αν τα πράγματα εξελιχθούν θετικά να είναι μαζί με την ομάδα στην συμπρωτεύουσα.

Εκτός έχουν μείνει οι τιμωρημένοι Μπεργκ, Ταυλαρίδης, οι τραυματίες Τελάντερ και Πράνιτς αλλά και οι Εσιέν, Σάντσεθ, Καλτσάς που δεν υπολογίζονται.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (31/05/2016 - 20:15 Novasports1) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων είχε ζέσταμα και «κορόιδο».

Οι Πράνιτς και Τελάντερ απουσίασαν με άδεια, ενώ ο Μπεργκ ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Σουηδίας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Θεσσαλονικείς, που θα διεξαχθεί στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική στα play offs της Super League Ελλάδας.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέδο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Πέτριτς, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Λέτο και Στάικος.

Αντιθέτως Μπεργκ και Ταυλαρίδης είναι τιμωρημένοι".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ