ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφυγε και αποφασίζει ο Φάλκενμπεργκ

Έφυγε και αποφασίζει ο Φάλκενμπεργκ
Φάλκενμπεργκ INTIME SPORTS

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Έρικ Φάλκενμπεργκ, καθώς ο Παναθηναϊκός κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση στον Ολλανδό μέσο που θα επιστρέψει στην πατρίδα του για ν' αποφασίσει.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν ο Έρικ Φάλκενμπεργκ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός μέσος ήρθε στην Αθήνα την Τετάρτη μαζί με τον εκπρόσωπο του, είχε συνομιλίες με την διοίκηση του τριφυλλιού που του κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση και πλέον επιστρέφει στην πατρίδα του να μελετήσει την πρόταση που του έχει κατατεθεί και ν' απαντήσει.

Να σημειωθεί ότι οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει στο οικονομικό, όμως στην πορεία των συζητήσεων υπήρξαν μερικές ξαφνικές απαιτήσεις από την πλευρά του παίκτη στον τρόπο που θα καταβάλλονται τα χρήματα και σε κάποια μπόνους που δεν οδήγησαν στην τελική συμφωνία και η υπόθεση παραμένει ανοικτή.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων έδειξε στον Φάλκενμπεργκ ότι τον σέβεται και τον θέλει στην ομάδα για ν' αποτελέσει σημαντικό κομμάτι στο "παζλ" που θέλει να δημιουργήσει ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο παίκτης όμως από την πλευρά του είχε μια περίεργη αντιμετώπιση σε όσα του μεταφέρθηκαν, προφανώς επηρεασμένος από την κατάσταση της χώρας αλλά και όσα ακούγονται για τον σύλλογο. Πλέον, στο τριφύλλι υπάρχει αναμονή για τη στάση που θα κρατήσει η πλευρά του Φάλκενμπεργκ αλλά και για την τελική απάντηση του Ολλανδού μέσου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ