ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη στους μετόχους για την ΓΗΠΕΛ

Επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη στους μετόχους για την ΓΗΠΕΛ
Γιάννης Βαρδινογιάννης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν θα δώσει το παρών στην Γ.Σ. της 8ης Μαίου αλλά μέσω μιας επιστολής και δυο υπομνημάτων φροντίζει να απαντήσει σε όλα τα ζητήματα της ΓΗΠΕΛ.

Στην τελευταία Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 18 Απριλίου οι μέτοχοι είχαν αποφασίσει να καλέσουν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Γ.Σ. της 8ης Μαίου έτσι ώστε να λογοδοτήσει για την ΓΗΠΕΛ και να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που τυχόν υπάρχουν.

Πριν από ένα 24ώρο ο Ανδρέας Βγενόπουλος με σχετικό εξώδικο καλούσε τον Τζίγγερ να δώσει το παρών. Κάτι το οποίο όπως διέρρεαν οι "κύκλοι" του Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν επρόκειτο να γίνει.

Αντ' αυτού ο μεγμέτοχος της πράσινης ΠΑΕ συγκέντρωσε κατά την γνώμη του όλα τα στοιχεία που απαιτούνται να έχουν οι μέτοχοι και τους τα απέστειλε ώστε να γνωρίζουν όλοι το τι μέλει γενέσθαι με το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έστειλε μια επιστολή, δυο υπομνήματα και μια επιστολή του Βαγγέλη Σαμαρά η οποία σύμφωνα με τον ίδιο ξεδιαλύνει τα πράγματα.

Μάλιστα καλεί όλους τους μετόχους αν έχουν ερωτήματα να τα αποστείλουν εγγράφως μέχρι τις 4 Μαίου στον Βαγγέλη Σαμαρά ώστε να τους τα απαντήσει εγκαίρως.

Η επιστολή και τα υπομνήματα μάλιστα βρίσκονται και στην επίσημη ιστοσελίδα της πράσινης ΠΑΕ www.pao.gr ώστε όλοι να μπορούν να δουν και να διαβάσουν ότι θέλουν.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Προς Μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

"Αξιότιμοι Κύριοι, την 18η Απριλίου 2012, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης με αποκλειστικό θέμα την εκλογή νέου ΔΣ της ΠΑΕ, ζητήθηκε, εκτός ημερησίας διάταξης, να γίνει λογοδοσία εν όψει του επόμενου ΔΣ σχετικά με τη ΓΗΠΕΛ και να δοθούν στοιχεία για τα πεπραγμένα διαχείρισης του έργου του νέου γηπέδου στο Βοτανικό από τη ΓΗΠΕΛ.

Προς ικανοποίηση του αιτήματος αυτού και εν όψει της ΓΣ της ΠΑΕ, της 8ης Μάιου, για να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα και συγκεντρωμένα τα στοιχεία για τα πεπραγμένα του έργου του γηπέδου, σας αποστέλλω όλα τα απαραίτητα δεδομένα σε δύο αναλυτικά υπομνήματα.

Το πρώτο αφορά στα αναλυτικά στοιχεία πεπραγμένων της ΓΗΠΕΛ για το Νέο Γήπεδο στο Βοτανικό και το δεύτερο στα συμπεράσματα που εξάγονται από αυτό.

Τα στοιχεία αυτά αποτελούν τις τεκμηριώσεις για τις οποίες ήδη έχετε λάβει γνώση μέχρι σήμερα σε παλαιότερες ενημερώσεις, ήταν και παραμένουν διαθέσιμα σε όποιον το επιθυμεί και σας παραθέτονται στο παράρτημα, σε μορφή συνεκτική, με πρόσθετα συμπεράσματα που προκύπτουν από την πορεία του έργου.

Κατά αυτό τον τρόπο επικαιροποιείται ξανά έγκυρα το αίτημα για πλήρη και διάφανη ενημέρωση γύρω από το θέμα της ΓΗΠΕΛ.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση επί των στοιχείων παρακαλώ πολύ όπως συγκεντρώσετε τα σχετικά επώνυμα και έγγραφα αιτήματα, με σκοπό να απαντηθούν συνολικά και άμεσα. Τα αιτήματα θα πρέπει να απευθύνονται προς τον κ. Ευάγγελο Σαμαρά, πρώην Εντεταλμένο Σύμβουλο της ΠΑΕ για το γήπεδο, ο οποίος θα είναι στη διάθεση σας να σας απαντήσει εγγράφως.

Για την πλήρη προετοιμασία των στοιχείων που τυχόν θα απαιτηθούν, τα αιτήματα σας θα πρέπει να έχουν κοινοποιηθεί έως τη Παρασκευή 4 Μαίου.

Με εκτίμηση Γιάννης Βαρδινογιάννης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ